Nečas je lhář a podporují ho kriminálníci, říká šéf odborů Zavadil

09.11.2012 13:41

Českomoravská odborová konfederace (ČMKOS) vyzvala k protivládní demonstraci na Václavském náměstí 17. listopadu. Její předseda Jaroslav Zavadil vládu zkritizoval ve vyjádření pro Prvnizpravy.cz.

Nečas je lhář a podporují ho kriminálníci, říká šéf odborů Zavadil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Český odborový předák Jaroslav Zavadil

„Hlavně očekávám, že na demonstraci přijdou lidé. Protože to, co se odehrálo ve sněmovně, nemá obdoby – takové hnusné kšefty, které tam udělala tato vláda s přeběhlíky. To si přece nemůžeme nechat líbit. Občané by měli vyjádřit svůj odpor aspoň tím, že se na demonstraci dostaví. To bychom jinak museli tuto vládu vyházet z oken, a to v současné době nejde,“ prohlásil Zavadil.

Premiér Petr Nečas je podle Zavadila lhář, jelikož tvrdil, že pouze sto jedna hlasů mu v Poslanecké sněmovně nestačí. Navíc je mu milá každá podpora – i odsouzeného Romana Pekárka.

„Ti by měli zdrhnout někam hodně daleko, ale já je nebudu posílat už do Neumětel, protože mně starosta už jednou napsal, ať tam tu sebranku neposílám. Takže ti měli dávno už zdrhnout do lesa. Ale jak je vidět, v Čechách stále více platí – každá koruna dobrá,“ okomentoval vládu odborář.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…