Nečasův syn, doktor Macek i textař Horáček se vysmáli Janu Fischerovi. Čtěte

10.07.2013 15:01

Jan Fischer se stal novým ministrem financí, přitom se objevilo několik výtek vzhledem k financování jeho prezidentské kampaně a dluhům, jež kvůli ní vznikly. Náhle byly ale urychleně zaplaceny. Na tuto „záhadu“ poukazují například textař Michal Horáček, bývalý politik ODS Miroslav Macek i syn Petra Nečase.

Nečasův syn, doktor Macek i textař Horáček se vysmáli Janu Fischerovi. Čtěte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Fischer

„Pecunia non olet, tedy peníze nesmrdí, říkali staří Římané. Ty Fischerovy, které tak náhle přibyly na splacení jeho dluhů z prezidentské kampaně, ovšem páchnou přímo hrozně… Chtělo by to zavést nový zvyk: preventivní defenestraci,“ píše na svém blogu někdejší místopředseda ODS Miroslav Macek.

„Mimochodem, první slova Jana Fischera po jeho nominaci na ministra financí byla: 'Za svou povinnost považuji velice vážně zvýšit disciplínu ve výběru daní…' A to říká člověk, který v zákonném termínu, tedy do konce března 2013, nesplatil dluhy ze své prezidentské kampaně! Takže by měl, pokud není úplný chucpe, všem, kteří do konce března nezaplatili daně, udělit tzv. Fischerovu výjimku – zaplacení daní až po získání nějaké státní funkce,“ dodává bývalý poslanec a spoluzakladatel ODS.

Do nového ministra financí se pouští i syn bývalého premiéra Petra Nečase. „Adopce zvířátek v zoo jsou out, dneska je cool si adoptovat svého Fischera,“ napsal Ondřej Nečas na svůj facebookový profil.

Na sociální síti Facebook se ozval i textař Michal Horáček. „Navrhuji, aby v rámci Armády ČR byl zřízen speciální sbor Jan Fischer. Během bojového nasazení by se přidával k těm, kteří momentálně vítězí,“ napsal.

„Jan Fischer 2012: ‚Před jmenováním nového premiéra bych se zajímal, jakým způsobem si hodlá zajistit sněmovní většinu. A zasadil bych se o to, aby podpora vlády byla založena na politických stranách vyznávajících hodnoty demokracie, svobody a ochrany lidských práv‘,“ cituje Fischera z doby, kdy kandidoval na prezidenta. „Zasadil se… Tak, že by měl mít stránku v českých čítankách. Milé děti, takhle se to tady dělá,“ dodává Horáček.

Nejnovější příspěvek se týká i samotného prezidenta Miloše Zemana. „Po výstavbě této megatrafiky už opravdu nezbývá než volat: DŮRAZNÉ ANO PŘEDČASNÝM VOLBÁM! Prezidentským,“ píše Horáček.

Co přesně zmínění pánové napsali:

Ondřej Nečas (zdroj: Facebook):

Adopce zvířátek v zoo jsou out, dneska je cool si adoptovat "svýho" Fischera

Miroslav Macek (zdroj: viditelny-macek.cz)

Pecunia non olet, tedy peníze nesmrdí, říkali staří Římané. Ty Fischerovy, které tak náhle přibyly na splacení jeho dluhů z prezidentské kampaně ovšem páchnou přímo hrozně… Chtělo by to zavést nový zvyk: prevetivní defenestraci…
Mimochodem, první slova Jana Fischera po jeho nominaci na ministra financí byla: „Za svou povinnost považuji velice vážně zvýšit disciplínu ve výběru daní…“ A to říká člověk, který v zákonném termínu, tedy do konce března 2013, nesplatil dluhy ze své prezidentské kampaně! Takže by měl, pokud není úplný chucpe, všem, kteří do konce března nezaplatili daně, udělit tzv. Fischerovu výjimku – zaplacení daní až po získání nějaké státní funkce.

Michal Horáček (zdroj: Facebook)

Po výstavbě této megatrafiky už opravdu nezbývá než volat:
DŮRAZNÉ ANO PŘEDČASNÝM VOLBÁM!
Prezidentským.

Závist je nepěkná.
Závist hlupáků zpravidla ještě nepěknější.
Ale takových hlupáků, kteří by členům této vlády záviděli, že jsou členy této vlády, mnoho nebude. Prezidentské varování před nimi se mi proto jeví jako lautr zbytečné.

Navrhuji, aby v rámci Armády ČR byl zřízen speciální sbor Jan Fischer. Během bojového nasazení by se přidával k těm, kteří momentálně vítězí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…