Německá policie provedla obrovský zátah na imigranty. Neuvěříte, kde všude byli schovaní

13.04.2016 16:56

Německá policie zahájila ve středu zátahy proti nelegálním imigrantům. A podařilo se jí najít 470 lidí, kteří v Německu neměli co pohledávat. Někteří se schovávali na záchodech, jiní v peřináčích zavaleni dekami, dva mladé muže dokonce našla i ve sklepě azylového zařízení. Informuje The Daily Mail.

Německá policie provedla obrovský zátah na imigranty. Neuvěříte, kde všude byli schovaní
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Kolem iráckého města Dahúk je nespočet uprchlických táborů

Německá policie zorganizovala masivní zátah proti nelegálním imigrantům ve 33 městech napříč celou zemí. Začala již před rozbřeskem a její snahy nesly ovoce.

Imigranti se podle webu schovávali všude možně, pod dekami, v peřináčích, na záchodech, dokonce i ve sklepeních, policie je však „s vojenskou přesností“ lokalizovala a zadržela.

Celkem objevila 471 Maročanů a Alžířanů, kteří se registrovali pod různými jmény na různých místech a často také měnili svou zemi původu. Těmto dvěma národnostem mimo jiné policie přisuzuje největší podíl na kriminalitě mezi žadateli o azyl.

„Tlačili jsme na lidi, aby odtajnili svoje osobní údaje. A teď máme šanci odmítnout jejich žádost o azyl v případě, že přišli z bezpečné země,“ řekl policejní důstojník deníku Bild. Jak Maroko, tak Alžírsko jsou totiž považovány za bezpečné země.

Zatím celkem patnáct osob čelí obvinění z nelegálního pobytu v zemi, je však pravděpodobné, že toto číslo bude dále narůstat. Policie zadržela i čtyři osoby, na které byl vydán zatykač.

Podle policejních důstojníků bude takových zátahů v následujících měsících přibývat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…