Nová zjištění o imigrantovi z Nigérie a italské dívce rozřezané na kusy. Věřte nebo ne, vše nakonec může skončit jen domácím vězením

06.02.2018 20:16

Česko-italská blogerka Monika Pilloni si pročetla italské deníky a popsala českým čtenářům nová zjištění v případě osmnáctileté Italky Pamely Mastropietro, jejíž tělo bylo nalezeno ve dvou kufrech ve městě Macerata. Dívka byla rozřezaná.

Nová zjištění o imigrantovi z Nigérie a italské dívce rozřezané na kusy. Věřte nebo ne, vše nakonec může skončit jen domácím vězením
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

Z rozřezání osmnáctileté Italky Pamely Mastropietro je podezřelý devětadvacetiletý Innocent Oseghale, migrant z Nigérie. Ten je momentálně ve vazbě a čeká na rozhodnutí, co s ním bude dál. Kromě toho je ale třeba vyřešit, na co přesně zemřela mladá Italka. Byla závislá na drogách a nelze vyloučit, že se předávkovala. Stejně tak je ale možné, že ji zabil drogový dealer Innocent Oseghale. Vraždy se ale mohl dopustit také jiný drogový dealer.

„Podle prokuratury je autorem tohoto zvěrstva Nigerijec spolu s jedním krajanem (identifikovaným, ale doposud nezadrženým),“ píše Monika Pilloni na blogu iDNES.cz s odkazem na nové informace italských novinářů.

Podle italských médií je klidně možné, že muž nakonec vůbec nebude souzen za vraždu. Koroner jménem Antonio Tombolini totiž uvedl, že dívka mohla zemřít v důsledku akutní intoxikace neboli předávkování drogami. Dokud nebude z toxikologické expertizy jasné, zda došlo k úmrtí, odmítá vyšetřující soudce uvažovat o možnosti vraždy. V takovém případě by byl nejspíš imigrant souzen pouze za hanobení mrtvoly a okultismus, takže by mohl být potrestán pouze domácím vězením.

Zadržený muž navíc svou výpověď průběžně mění. Nejprve vyšetřovatelům tvrdil, že si k němu dívka přišla pro drogu, ale on nebyl doma a dívku obsloužil jiný dealer. Později svou výpověď modifikoval a uvedl, že byl doma, když si mladá žena přišla pro drogu, ale že se snad předávkovala u něj v bytě, a on když to viděl, raději utekl.

Innocent Oseghale není žádné neviňátko. Přesněji – je to pravomocně odsouzený zločinec, který byl již v loňském roce odsouzen za prodej marihuany nezletilému. Trest mu ale byl podmínečně odložen, takže se nadále pohyboval na svobodě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ať žije Ukrajina.“ Střelec na Fica: Důkazy se kupí jeden za druhým

15:15 „Ať žije Ukrajina.“ Střelec na Fica: Důkazy se kupí jeden za druhým

Juraj Cintula, který spáchal neúspěšný atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, podporoval pror…