Okamura: Je potřeba zahodit osobní ambice a politikaření. To je jediná šance, jak uspět nad probruselskými stranami

14.02.2021 17:06

Letošní volby do Poslanecké sněmovny budou podle předsedy hnutí SPD klíčové. Ten ve svém příspěvku na Facebooku vyzval ostatní vlastenecké či euroskeptické strany, aby netříštily síly a podpořily největší vlasteneckou stranu, kterou je SPD. „Tak máme jedinou šanci uspět nad probruselskými stranami,“ dodal Okamura.

Okamura: Je potřeba zahodit osobní ambice a politikaření. To je jediná šance, jak uspět nad probruselskými stranami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Podle něj je jakýkoliv hlas pro strany, které mají volební preference pod pět procent, propadlý a následně po přepočítání posílí koalice Pirátů či ODS s KDU-ČSL a TOP 09. „A to určitě nechceme. Je potřeba zahodit osobní ambice a politikaření. V letošních volbách do Sněmovny v říjnu půjde totiž doslova o zachování svobody a existence naší republiky,“ říká Okamura a jako případ uvedl Jaroslava Foldynu. Ten prý ukázal správnou cestu všem vlastencům poté, co se stal členem SPD a posílil řady na 19 poslanců. „Vlastenci táhnou za jeden provaz! Pojďte i vy s námi!“ vyzývá předseda SPD.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


„Hnutí SPD je jedinou vlasteneckou stranou v České republice, která prosazuje politický program také na evropské úrovni spolu s nejsilnějšími evropskými vlasteneckými stranami a tvoříme s nimi i společnou frakci v Evropském parlamentu. Spolu s Národním shromážděním (Rassemblement National) Marine Le Penové a SPD jsou členy naší vlastenecké frakce Identita a demokracie (ID), například italská Lega mého přítele Mattea Salviniho nebo nizozemská Strana pro svobodu mého kamaráda Geerta Wilderse. Podpořte prosím SPD ve volbách, ať netříštíme hlasy a ať je hlas vlastenců v České republice i v Evropě co nejsilnější!“ přeje si Okamura.

SPD aktuálně spolu s evropskou frakcí organizuje společnou celoevropskou petici proti tzv. Migračnímu paktu EU, který Evropská komise představila 24. září 2020. „Tento pakt připravuje půdu pro masovou migraci do Evropy z Afriky a z islámských zemí. Evropská komise v něm hlásá, že každý člověk má „právo na migraci“ a že je potřeba usnadnit masovou migraci a zlepšení podmínek umožňujíc masové přesídlování obyvatel, zejména z rozvojového světa, na evropský kontinent. Více na https://www.saveurope.cz/ , kde je možné naši petici také elektronicky podepsat,“ dodává Okamura.

Podle zmíněného migračního paktu podle Okamury hrozí, že v příštích letech by se v členských státech EU mohly usadit desítky milionů migrantů ze zemí ležících mimo Evropu. „Podle evropského statistického úřadu (Eurostat) přijde do roku 2060 do Evropy 55 milionů migrantů, přičemž většina z nich by pocházela z rozvojových zemí. Víme, že jde hlavně o africké a muslimské země. To by mohlo rozvrátit Evropu i naši zemi. Pakt je de facto novým plánem Evropské unie na přerozdělování imigrantů. V krizových situacích má dojít i k tomu, že Brusel členským zemím přijetí části migrantů nařídí. Nařizované přijímání imigrantů je pro nás naprosto nepřijatelné,“ uzavřel Okamura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Brutální.“ Už hrozí postup do „srdce Ukrajiny“. V TV opět žádost o zbraně

8:05 „Brutální.“ Už hrozí postup do „srdce Ukrajiny“. V TV opět žádost o zbraně

„Slova, která popisují všechen hněv, který cítíme, pravděpodobně ještě nebyla vynalezena,“ napsal uk…