Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

10.05.2024 7:23 | Tisková zpráva

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě. Radiožurnál a Radiožurnál Sport pokryjí všechny zápasy českého týmu i další důležitá utkání v přímém přenosu. Stanice nabídnou také bohatý doprovodný program plný reportáží z center dění a rozhovorů se zajímavými hosty.

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Český rozhlas přinese kompletní zpravodajství, živé přenosy i spoustu zajímavých hostů během nadcházejícího MS v ledním hokeji. Všechny zápasy z Prahy a Ostravy naladí posluchači na stanicích Radiožurnál a Radiožurnál Sport.

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 28039 lidí

Celým šampionátem bude posluchače provázet hokejový expert, olympijský vítěz z Nagana a čtyřnásobný mistr světa Martin Procházka. Veškerá hokejová utkání i další informace k mistrovství světa v ledním hokeji budou také k dispozici na stránkách iROZHLAS.cz, radiozurnalsport.cz nebo v aplikaci mujRozhlas.

„Na Radiožurnálu Sport stejný model, jako v předchozích letech u mistrovství světa, rozšíříme tentokrát o model extraligový, to znamená, že kromě přímých přenosů a reportážních vstupů budeme vysílat zápasy také v přímých přenosech na internetu,“ uvedl šéfredaktor Radiožurnálu Sport Miroslav Bureš.

V rámci programu bude v obchodním domě Harfa v Praze zřízeno speciální Studio MS, ze kterého bude Český rozhlas vysílat před každým zápasem českého týmu. Ve speciálním studiu se vystřídá nespočet hostů, především známá jména a vynikající hokejisté české a československé historie, ale také členové současného českého týmu.

Historicky 87. ročník mistrovství světa v hokeji začíná v pátek 10. května v Praze a Ostravě, kdy se zároveň odehraje první zápas českého týmu, a to s Finskem ve večerních hodinách v pražské O2 aréně. Šampionát bude vrcholit finálovým zápasem naplánovaným na neděli 26. května.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Rada Evropy představila první globální úmluvu o umělé inteligenci a lidských právech

16:08 Ministerstvo spravedlnosti: Rada Evropy představila první globální úmluvu o umělé inteligenci a lidských právech

Parlamentní shromáždění a Výbor ministrů Rady Evropy daly zelenou první mezinárodní úmluvě o umělé i…