Ondřej Neff: Na Gotta se bude vzpomínat ještě dlouho poté, co po dnešních hnojometčících neštěkne pes

05.10.2019 16:10

Šéfredaktor serveru NeviditelnýPes.cz Ondřej Neff se rozepsal o tom, jak poslanec ODS Václav Klaus mladší dosáhl na nejvyšší příčku žebříčku nejdůvěryhodnějších politiků. A neopomněl ani úmrtí Karla Gotta.

Ondřej Neff: Na Gotta se bude vzpomínat ještě dlouho poté, co po dnešních hnojometčících neštěkne pes
Foto: Hans Štembera
Popisek: Oceněný "Neviditelný pes" Ondřej Neff

„Je to zajímavá sestava, ten žebříček: po VKml jde Babiš, pak Bartoš, Okamura, Hamáček a Filip. Je to zajímavá věc, ta důvěra. VKml nepředvedl zatím nic, co by si zasloužilo důvěru, krom toho, že se nechal vyhodit z ODS poté, co dal do souvislosti Evropskou unii se sestavováním židovských transportů při německém holocaustu. On sám z toho musí nutně mít radost. Že jeho Trikolóra překoná pětiprocentní hranici, pochybuje dnes málokdo z pozorovatelů politické scény. Nevraživým okem ho musí pozorovat jeho následovatel na žebříčku Okamura,“ uvedl Neff. 

Následně hovořil také o pohřbu zpěváka Karla Gotta, kdy se místo státního pohřbu uskuteční pohřeb se státními poctami. „Dominik Duka bude ve Vítu sloužit mši a Tomáš Halík kvůli tomu puká vzteky. Tak se stalo, že z něčeho tak lidsky přirozeného, jako je smrt, se stalo politikum. V této souvislosti ale dlužno podotknout, že bezpochyby drtivá většina lidí to jako politikum nevnímá. Měli Gotta a jeho písničky rádi a je jim líto, že umřel. Budou na něho vzpomínat jistě i dlouho po tom, až po dnešních hnojometčících neštěkne pes,“ zakončil komentář pro server NeviditelnýPes.cz Neff.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …