Opatření v Pražské plynárenské. Je třeba zajistit kontinuitu dodávek, říká šéf plynárny Janeček

21.03.2020 15:26

Na situaci ohledně koronavirové pandemie zareagovala i Pražská plynárenská. Od 13. března došlo k přerušení provozu obchodních kanceláří.

Opatření v Pražské plynárenské. Je třeba zajistit kontinuitu dodávek, říká šéf plynárny Janeček
Foto: ppas.cz
Popisek: Pražská plynárenská - logo

Jedná se o kontaktní místa v Praze, konkrétně v ulici Jungmannova, v Hradci Králové se přerušil provoz kanceláře v ulici Chelčického a zavřeno je i v Liberci v ulici Pražská. Podle vedení společnosti toto omezení platí až do odvolání. Cílem je zamezit osobnímu kontaktu většího množství lidí.

Anketa

Má prof. Roman Prymula, předseda krizového štábu, vaši důvěru?

93%
7%
hlasovalo: 33475 lidí
„V uplynulých dnech byla z preventivních důvodů proaktivně realizována napříč koncernem Pražská plynárenská taková opatření, která zaručí bezproblémovou dodávku energií našim zákazníkům a spolehlivý  provoz  distribuční plynovodní soustavy i v případě nenadálých událostí, souvisejících se situací ohledně šíření koronaviru v ČR,“ uvedl v této souvislosti předseda představenstva Pražské plynárenské Pavel Janeček.

Nadále však platí, že se zákazníci v případě problémů dovolají na bezplatnou linku, v nonstop režimu je také pohotovostní linka na hlášení úniku plynu.

Pro kontakt mohou zákazníci využít i zákaznický portál, e-mail, případně písemnou komunikaci. Podatelny budou podle vedení Pražské plynárenské k dispozici bezkontaktně.

„Provozovatel distribuční soustavy v Praze, Pražská plynárenská Distribuce, dále do odvolání pozastavuje provádění cejchovních výměn plynoměrů,“ dodává společnost.

Kontaktní údaje: 

Bezplatná zákaznická linka: 800 134 134

Pohotovostní linka určená pro hlášení úniků zemního plynu: 1239

E-mail: callcentrum@ppas.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…