Oranžový úder „mladým a naivním“ moderátorkám ČT

02.05.2016 10:22

Vysílání České televize není vždy objektivní. Dotazy některých moderátorek jsou často podjaté, mnohdy z nich čiší naivita i neznalosti. V reakci na dotaz čtenáře to na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz uvedla senátorka a bývalá hejtmanka Plzeňského kraje Milada Emmerová (ČSSD).

Oranžový úder „mladým a naivním“ moderátorkám ČT
Foto: ČSSD
Popisek: Milada Emmerová

„Jak se díváte na štvanice ČT proti jimi vyhlédnutým osobám? Myslíte, že organizátorem je generální ředitel Dvořák, nebo jenom svoje zaměstnance nezvládá a ti si dělají co chtějí?“ zajímalo čtenáře, který se podepsal jen jako Václav.

Celé znění otázky a odpovědi je ZDE

Emmerová uznala, že jeho kritika veřejnoprávní televize je v mnohém správná. „Vysílání není vždy objektivní, navíc různé dialogy vedou mladé hlasatelky. Jsou sice hezké, perfektně oblékané (měly by být vzorem pro podobně mladé lidi), ale velmi nezkušené, byť třeba mají přiléhavé vzdělání. Někdy jsou jejich dotazy často podjaté, směrují úporně protějšek k vytoužené odpovědi, někdy z nich přímo vyvěrá určitá naivita a neznalosti…,“ napsala senátorka.

Naopak pochválila moderátory Daniela Stacha, Jakuba Železného i Marcelu Augustovou. Těmto prý jejich povolání vysloveně „sedí“. „V tomto kolektivu chybí někdo starší, vzdělaný a především zkušený, který by činnosti všech pověřených koordinoval, usměrňoval, kritizoval,“ myslí si Emmerová.

Jak dodala, ráda by někdy mluvila s generálním ředitelem České televize Petrem Dvořákem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…