Parchanti, nadává poslanec Foldyna v silniční koloně

22.11.2012 8:41

Poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna se rozčílil na ekologické aktivisty, kteří již mnoho let komplikují dostavbu dálnice D8 přes České středohoří. Svému hněvu dal průchod prostřednictvím Facebooku, kde padla rozčílená slova o parchantech a ekoteroristech.

Parchanti, nadává poslanec Foldyna v silniční koloně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Foldyna

Na svůj facebookový vzkaz měl podle všeho Foldyna dost času. Psal jej totiž v autě, když stál ve čtvrtek ráno v zácpě mezi Ústím nad Labem a Prahou. Jeho přátelé se tak mohli dozvědět, že poslanec stojí se svým vozem kdesi u Lovosic a rozjímá o nesmyslnosti protestů proti dostavbě ústecké dálnice.

„Stojím v koloně před Lovosicema ve směru od Ústí,“ informuje nejprve poslanec stylem Zelené vlny. Další část vzkazu však stojí za to: „Škoda, že ti parchanti pořád blokují dostavbu D8,“ stěžuje si na ekologická hnutí, která svými protesty dlouhodobě komplikují dostavbu dálnice z Prahy do Ústí nad Labem a dále do Německa.

Své rozčílení z aktivistů, jejichž přispěním v Českém středohoří opět zkolabovala doprava, pak vyjádřil rázným shrnutím: „Nemám rád ekoteroristy!“  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

20:45 „Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

Neziskovka Člověk v tísni oznámila, že otevřela humanitární sbírku SOS Gaza pro psychologickou pomoc…