Paroubek: Byl jsem sledován policií. Nebo tajnou službou

15.10.2016 21:29

Jiří Paroubek byl v době, kdy byl předsedou strany LEV21, sledován policií, respektive tajnou službou. Paroubek se s tím svěřil na webu Vaše věc.

Paroubek: Byl jsem sledován policií. Nebo tajnou službou
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

„Před rokem a čtvrt jsem se ... od novinářů dozvěděl, že v depeších Wikileaks z amerického velvyslanectví v Praze, které byly zveřejněny, je obsaženo, že jsem byl jako předseda miniaturní pidistrany LEV21 sledován policií, anebo možná zpravodajskou službou. Čert ví. Že o tom ambasáda považovala za důležité informovat i americké ministerstvo zahraničí mě trochu překvapilo. Za tak důležitého jsem se nepovažoval,“ napsal Paroubek.

Celý text je ZDE

Jak dodal, jeho právní zástupce se pochopitelně obrátil na českou policii, aby se dozvěděl, co z toho sledování, prý zřejmě několikaletého, vzešlo.

Paroubkův právní zástupce ale narazil na hradbu naprostého mlčení. „Asi si to tedy rezidentura americké CIA vymyslela. Jako jsou vymyšleny všechny depeše Wikileaks, které jsou v ohromných kvantech zveřejňovány a které ukazují činnost amerických diplomatů i zpravodajských služeb v tom pravém světle,“ dodal Paroubek ironicky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…