Pavel Novotný: Zm*d Zeman. Budu ve Sněmovně, budu brát 100 tisíc a mít imunitu, pose*eš se. Slušel by mi post ministra vnitra

16.08.2020 8:35

Řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) na sociální síti sdělil, že se už brzo vidí za pultíkem ve Sněmovně. „Já budu poslancem! Já tam budu v tý sněmovně a budu říkat: ‚Co ty svině bolševická?!‘ A budu mít sto tisíc navíc. Cash. Náhrady. Ty vole, imunitu!“ prohlásil. Rád by prý zastával i ministerskou funkci. „Podle mě by mi nejvíc slušelo vnitro,“ myslí si komunální politik. Jen u poslance však nezůstane, nevyloučil totiž ani kandidaturu na prezidenta.

Pavel Novotný: Zm*d Zeman. Budu ve Sněmovně, budu brát 100 tisíc a mít imunitu, pose*eš se. Slušel by mi post ministra vnitra
Foto: Repro Facebook
Popisek: Pavel Novotný během kandidátského projevu na post 1. místopředsedy ODS na 29. kongresu strany

Anketa

Vážíte si Spojených států amerických coby klíčového spojence ČR?

9%
91%
hlasovalo: 36728 lidí
„Ty vole, já fakt vysílám živě na Instagramu a na Facebooku,“ přivítal Novotný sledující a začal řešit český šoubyznys.

Došlo však i na politická témata. Z nich starosta referoval například o tom, že v Řeporyjích vyvěsil běloruskou vlajku. Novotný tak ve své městské části činí stejné gesto jako pražský magistrát. „Musím vám říct, že sehnat běloruskou vlajku je fakt prdel,“ prohlásil. Bělorusku by, dle jeho mínění, měly vyvěsit vlajku všechny české úřady.

Bělorusko by pak měl řešit i prezident. „Myslím, že by měl náš zmrd… pardon… pan prezident něco jasně k Bělorusku říct,“ zaznělo od řeporyjského starosty.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Odpovídal i na četné dotazy. „Kvůli komu skončila na Nově Emma Smetana?“ tázal se jeden z přítomných uživatelů „No, kvůli Babišovi… Jsem u toho byl,“ tvrdí na videu Novotný o novinářce. Zpravodajství Novy v době jejího konce, dle něj, prý stranilo premiéru Andreji Babišovi (ANO).

Ke koncertu skupiny Ortel v krušnohorském Měděnci se pak starosta vyjádřil takto: „Přelepit tam svastikama nápis ‚Měděnec‘ vole, všechno vole, fakt.“

Komunální politik se brzo vidí ve Sněmovně, a ne v opozici. „Já bych chtěl Ministerstvo zahraničí,“ fabuloval, s tím, že ho ale stejně nejspíš nedostane. „Ale podle mě by mi nejvíc slušelo vnitro,“ vyprávěl dále a oznámil, že se chystá do dolní komory Parlamentu kandidovat.

Otázka však je, u jakých voleb se politikovi povede do vlády dostat; nyní totiž predikoval, že u nadcházejících voleb ANO získá 26 % a ODS bude druhá s 10% ztrátou na Babišovo hnutí.

Řeporyjský politik však upozornil, že u svého ministerského postu do konce života nezůstane. „Ano, chystám se kandidovat na prezidenta,“ ujistil své příznivce. Doplnil, že to bude „až za dlouho“.

Svůj názor publikoval i na předsedu Trikolóry Václava Klause mladšího. „Vynikající šachista, odborník na školství,“ chválil svého bývalého spolustraníka, kterému by prý zavolal, kdyby potřeboval nějaký problém se školstvím vyřešit. Následoval dovětek, že ale jinak ho Klaus „pěkně sere“.
 
Během vysílání na sociální sítě Novotný jako obvykle nešetřil svůj slovník plný pejorativních výrazů, Všimla si toho i jedna sledující a upozornila ho. A on na to: „Ireno, představ si, že já budu poslancem! Já tam budu v tý sněmovně a budu říkat: ‚Co ty svině bolševická?!‘ A budu mít sto tisíc navíc. Cash. Náhrady. Ty vole, imunitu! Se posereš,“ odvětil dámě politik ODS z Řeporyjí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

15:58 „Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal ce…