Pavel Šafr se rozepsal o Prague Pride a homosexuálech. Má toho prý po krk

19.08.2014 14:34

Bývalý šéfredaktor týdeníku Reflex Pavel Šafr se sám považuje za liberála, má ale už po krk současného vyzdvihování sexuální orientace. A zná i další liberály ze svého okolí, kterým se tyto „tupé komedie“, jakou je prý například Prague Pride, přejedly.

Pavel Šafr se rozepsal o Prague Pride a homosexuálech. Má toho prý po krk
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Pavel Šafr

Anketa

Který evropský národ máte nejraději? (Hlasování od 14.4.2016)

52%
1%
2%
32%
1%
2%
0%
hlasovalo: 9724 lidí

Ve svém textu na webu PravýBřeh.cz vzpomíná i na dobu normalizace, kdy uznává, že homosexuálové výrazně trpěli. „V devadesátých letech se situace prudce změnila. Západní levice udělala z veřejně prezentované homosexuality symbol modernity a rozvoje občanské společnosti,“ popisuje ve svém textu.

Česká levice současnosti prý přebrala tuto módu i s „chlupama“. „Těmi ‚chlupy‘ mám na mysli bezbřehou stupiditu a nechutnost průvodů, v nichž kráčí hrdí homosexuálové, lesby a transvestité v rádoby provokativních převlecích. Celá akce se maskuje jako protest proti diskriminaci menšin, nicméně je to falešný motiv. Ohledně homosexuálů už není téměř proti čemu protestovat. A jestli stále nějaké prvky diskriminace existují, tak se dějí v naprosto odlišné části společnosti, než jsou dnešní mladí Pražané,“ míní Šafr.

Celý text si PŘEČTETE ZDE.

„Chápu moc dobře, že v některých situacích a společenských vrstvách homosexuálové velmi trpěli a je moc dobře, že se to změnilo či právě mění. Ale už mám absolutně po krk ostentativního vyzdvihování sexuální orientace. Pro mě je důležitější, co si lidé myslí, než s kým a jak spí. A mnoho liberálních lidí kolem mě se už této zvrácené a tupé komedie přejedlo,“ dodává ostře.

„Jestli se účastníci pochodů hrdosti na své pohlaví tolik zaštiťují svobodou, tak je třeba říci, že svobodu máme i my, kterým se z takových pochodů dělá špatně. Neznamená to, že bych jim ten pochod chtěl zakázat. Ale mám právo říci, co si o něm myslím,“ uzavírá svůj kritický text Šafr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…