Petr Hájek popisuje, jak výbuch na Národní třídě souvisí s mimozemšťany

02.05.2013 10:33

Bývalý hradní vicekancléř Petr Hájek na svém webu Protiproud.cz píše o tom, že výbuch v Divadelní ulici u Národní třídy může mít mnohem větší význam. I v souvislosti s údajným atentátem v Bostonu. Možná, aby něco zakryl. Události posledních dnů ukazují, že se možná něco velkého chystá na globální úrovni. A rádoby-události typu výbuchů to mají zakrýt.

Petr Hájek popisuje, jak výbuch na Národní třídě souvisí s mimozemšťany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek

„Zda je atentát v Bostonu další v řadě těchto mystifikací, nebo šlo opravdu o útok nenávistných kavkazských islamistů domestikovaných v USA, je v tuto chvíli nejasné a vlastně i nedůležité. Internet je sice plný podivných fotografií a svědectví, která jsou dosti znepokojivá a také role tajných služeb USA, jež údajné atentátníky dlouho před událostí znaly, je prapodivná. Všechno ukazuje spíše na něco jiného. Cosi velkého, možná globálního, se opravdu chystá. Jenže co?“ ptá se Hájek. (Celý článek čtěte zde.)

Co se DOOPRAVDY chystá

Hájek se ptá, proč k výbuchu v Divadelní, víceméně banalitě, bylo tolik humbuku v médiích po celém světě. „Nevěřme každému výbuchu, který nám předhodí. Ale naopak sledujme drobné jaderné nálože, které bez záblesku v mžiku změní naši realitu,“ píše Hájek.

„V tomto smyslu mne napadají ´konspirační´ myšlenky mnohem dalekosáhlejší než v případě bostonského ´cvičení´. Nejde opravdu o trénink, přípravu na nějaké důležité skutečné události, které jsou těsně přede dveřmi?“ ptá se Hájek.

Podle Hájka není jistě náhodou, že současně se plní internetové prostory fantastickými zprávami o tom, že vatikánští „astronomové“ prý již objevili mimozemský život a brzy nám představí mimozemského „spasitele“. Ve spojitosti s dávným proroctvím, že současný papež je papežem posledním, tedy „druhým Petrem“, vznikají fantasmagorické kombinace a úvahy.

Mějme otevřené oči

Hollywoodská divadelnost zpráv o „mimozemšťanech“ podle Hájka ukazuje na stejný ideový zdroj jako v případě Bostonu a Prahy.

„Jsem přesvědčen, že máme před sebou rušný mediální měsíc či dva. Vynořování podobných událostí-neudálostí a jejich fantastické nafukování do olbřímích rozměrů bude pokračovat. Zcela zatlačí skutečné události typu tragické nezaměstnanosti či zvětšující se všeobecné krize v EU. Nebo ještě něčeho horšího, co zatím ani netušíme. Pak se NĚCO stane. To něco proběhne naopak docela potichu a nenápadně, ač bude mít pro naše životy zásadní význam. Pojďme to společně sledovat. Dávejme zvýšený pozor na to, čím nás do prázdnin budou média krmit,“ upozorňuje Hájek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…