Píčoviny, magor, hoďte na něj síť, naštval se ODSák. A přidal se i Martin Konvička. Kdopak vzbudil takovou zlost?

02.04.2015 12:08

Akademik a bojovník proti islamismu Martin Konvička se v oblasti věcí veřejných nevyjadřuje pouze k otázkám islámu. Tentokrát okomentoval dění kolem vyšetřování nové manželky a bývalé asistentky expremiéra Nečase, Jany Nečasové.

Píčoviny, magor, hoďte na něj síť, naštval se ODSák. A přidal se i Martin Konvička. Kdopak vzbudil takovou zlost?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

Ta byla aktuálně obviněna z daňového úniku, když nepřiznala luxusní dárky za bezmála deset milionů. Server Aktuálně.cz informoval, že tak stát na darovací dani připravila o téměř 706 tisíc korun, a náležitě rozmázl, o jaké prezenty se jednalo. Mimo jiné luxusní perlový náhrdelník Cartier v ceně více než 1,1 milionu nebo též kožich od Diora. Podarovávat ji měli různí vlivní lidé, například šéf ČEZu Daniel Beneš.

Podle Konvičky je ale neuvěřitelné, že nezaplacená darovací daň může být důvodem toho, aby stovky policistů vtrhly na Úřad vlády a do dalších budov a přivodily pád vlády. „Takže jsme tu před téměř třemi lety měli regulérní státní převrat, včetně utajených přesunů cca 300 ozbrojených mužů speciálních policejních jednotek a obsazení úřadů státní správy, jehož jedinou příčinou, jež obstojí před soudem, byly nezdaněné kabelky,“ poznamenal konsternovaný akademik.

Podobně šokovaný byl ze zprávy, že proti Nagyové aktuálně policisté mají pouze nezaplacenou daň, i Petr Štěpánek, někdejší oblastní funkcionář ODS a známý prostořeký pravičák. Podle něj je s ohledem na vývoj kauzy neuvěřitelné, že hlava celého zásahu Ivo Ištvan stále sedí na olomouckém vrchním státním zastupitelství.

„S překvapením zjišťuji, že Ištvanovi stále ještě nenatáhli svěrací kazajku, takže pořád ještě pobíhá na svobodě a vymýšlí další a další píčoviny,“ napsal k tomu na Facebook Štěpánek. Představa, že nakonec padla vláda kvůli nezaplacené darovací dani z kabelek je podle něj „fantasmagorická“, a to natolik, že člověk neví, zda plakat smíchy, nebo zoufalstvím.

„Proboha, hodí už někdo na toho magora – a nejen na něj – síť?“ prosí ódéesák.


 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…