Plácá a plácá! Hašek nemilosrdně zúčtoval s podnikatelem Jančurou

04.05.2015 18:45

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek (ČSSD) se na svém profilu na Facebooku slovně ohnal po podnikateli Radimu Jančurovi se slovy „plácá a plácá“. Nelíbí se mu hlavně to, jak se o něm v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz vyjadřoval. Jančura tak prý podle Haška neví, co post hejtmana obnáší.

Plácá a plácá! Hašek nemilosrdně zúčtoval s podnikatelem Jančurou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

Jihomoravskému hejtmanovi se nelíbí, jak se o něm vyjádřil Jančura. Ten například o Haškovi prohlásil, že je možná dobrý hejtman, ale člověk nikoliv. Podle Jančury není práce hejtmana vůbec těžká, jelikož mu prý stačí jen „přestřihovat pásky“ nebo plnit úkoly, „které příliš nemůže ovlivnit“. Starosta Brna má prý více možností nežli hejtman, míní Jančura.

Hašek však Jančurovo hodnocení ostře odmítá s tím, že Jančura o práci hejtmana prý nic neví, a tak jen „plácá a plácá“. Novináři by měli podle hejtmana položit Jančurovi otázky, jak financuje své impérium, jak jsou na tom pracovní podmínky zaměstnanců či dodržování pracovních přestávek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…