Podporou té opilé prostitutky dáváte hlas Putinovi. Čtěte prohlášení, kterým se světově známá skupina hlásí k útoku na Zemana

12.01.2018 18:34

K útoku na českého prezidenta Miloše Zemana ve volební místnosti v Brdičkově ulici se přihlásilo hnutí Femen. Jde o aktivistické feministické hnutí, které je slavné akcemi polonahých žen. Polonahou aktivistkou, jež se na prezidenta vrhla v Česku, byla členka hnutí Andželina Diašová.

Podporou té opilé prostitutky dáváte hlas Putinovi. Čtěte prohlášení, kterým se světově známá skupina hlásí k útoku na Zemana
Foto: Repro ČT
Popisek: Miloš Zeman ve sněmovně

Diašová se vmíchala mezi novináře, aby následně ve chvíli, kdy se chtěl prezident legitimovat, svlékla košili a rozhodla se na prezidenta skočit. Jeho ochranka ji však srazila a prezidenta odvedla do bezpečí. Diašová křičela, že Zeman je Putinova děvka. 

Hnutí Femen se následně k útoku přihlásilo na svých webových stránkách, kde mimo jiné v prohlášení varovalo před volbou věčně opilé prostitutky Zemana. Podle jejich prohlášení ti Češi, kteří dávají hlas Zemanovi, volí tak i kremelsého pasáka Vladimira Putina. 

Původní text ZDE.

Diašová, která za dnešním útokem stojí, má ukrajinské občanství. V minulosti se již dostala do křížku například s běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem, byla stíhána také za výtržnictví a kladení odporu úřadům.

Ženě je 26 let a vystudovala psychologii v Kyjevě na Národním pedagogickém institutu M. P. Dragomanova. Píše to server Novinky.cz.

Celé prohlášení skupiny najdete ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mrazivé: Fico tušil, co se stane

17:46 Mrazivé: Fico tušil, co se stane

Jen čekám, kdy se tato frustrace přetaví ve vraždu. Toto řekl Robert Fico o voličích Progresivního S…