Policie vyslechla ženu, kterou srazil Janoušek. Je prý spokojena

09.05.2012 20:54

Výslech trval přibližně čtyři hodiny a policisté byli s jeho průběhem spokojeni. Věci, na které si žena vzpomněla, podle nich zapadly do mozaiky případu a další výslech tak zřejmě nebude nutný. Podle jejího advokáta Josefa Lžíčaře působila klidně a vyrovnaně.

Policie vyslechla ženu, kterou srazil Janoušek. Je prý spokojena
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Roman Janoušek

Žena vietnamského původu tak poprvé od děsivé nehody, při které byla sražena autem lobbisty Romana Janouška, vypověděla své svědectví. Nehoda se udála 23. března na Praze 4.



Porazil ji a ujel

Lobbista narazil do auta před sebou a následně řidičku, která vystoupila z auta , porazil a ujel. Utéct se snažil i přivolané policejní hlídce, která ho nakonec dopadla. Žena byla po střetu s autem skoro měsíc v nemocnici.

Janouškovi hrozí až desetiletý trest. Při své jízdě byl totiž pod vlivem alkoholu a neposkytl ženě první pomoc. V Janouškově případu bylo už vyslechnuto třináct svědků a také bylo se sedmi policisty zahájeno kárné řízení. Způsob, jakým policisté postupovali při vyšetřování nehody totiž vyvolal v české společnosti kritiku. 



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

20:45 „Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

Neziskovka Člověk v tísni oznámila, že otevřela humanitární sbírku SOS Gaza pro psychologickou pomoc…