Politici ODS už nebudou chodit do Soukupových pořadů. Nechtějí dělat reklamu politickému soupeři

22.01.2019 22:39

To asi majitele TV Barrandov a nyní již i politika Jaromíra Soukupa nepotěší. Jeho diskusní pořady budou, alespoň tedy co se zástupců Občanské demokratické strany týká, zet prázdnotou. Strana totiž veřejně oznámila, že se před kamerami Soukupovy televize odmítá dál objevovat. „ODS už mu nechce asistovat a pomáhat v kampani,“ sdělila pevné stanovisko strany její mluvčí Jana Havelková, podle které se ze Soukupa stal politický soupeř.

Politici ODS už nebudou chodit do Soukupových pořadů. Nechtějí dělat reklamu politickému soupeři
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Za vším stojí nově založené hnutí LIST Jaromíra Soukupa, právě tím nad sebou u občanských demokratů podepsal Soukup ortel. Zástupci ODS do pořadů Jaromíra Soukupa proto již chodit nebudou. „Pan Soukup už není moderátor, ale politický soupeř. Proto nedává smysl mu asistovat a pomáhat v kampani,“ sdělila v úterý Jana Havelková.

Rozhodnutí ODS k těmto krokům předcházela upoutávka na dnešní pořad Aréna Jaromíra Soukupa, kde po zástupcích ODS není ani vidu. Hosty v živém vysílání jsou Tomio Okamura (SPD), Marta Nováková (za ANO), Petr Třešňák (Piráti) a Jaroslav Foldyna (ČSSD). Mediální podnikatel Soukup oznámil založení hnutí ve středu ve své televizi Barrandov v pořadu Moje zprávy. 

Soukup se tak může nejspíše nadobro rozloučit s návštěvou předsedy ODS Petra Fialy, který naposledy usedl ve studiu TV Barrandov předminulý týden. Nebo s první místopředsedkyní občanských demokratů Alexandrou Udženijou, která přišla minulé úterý do Arény Jaromíra Soukupa.


 


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …