Polopředseda Zelených se zamyslel: Není čas na zlost. Buďme tu pro blízké. Zbavme se Babiše

14.10.2020 14:44

Polopředseda Zelených Michal Berg se v noci z úterý na středu zamyslel nad osudem České republiky. Své fanoušky vyzval, aby rozlišovali, co je a co není důležité. Připsal i řadu dalších tezí, které zřejmě mají za cíl upozornit na politiku této okrajové partaje.

Polopředseda Zelených se zamyslel: Není čas na zlost. Buďme tu pro blízké. Zbavme se Babiše
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Michal Berg (Zelení)

„Teď není čas na zlost. Nechme si ji na dobu, kdy přijde chvíle označit viníky a vystavit jim účet. Teď je čas na něco jiného- Je čas podívat se kolem sebe a rámci vlastních sil a možností najít způsob, jak být užitečný," míní Berg, na jehož status upozornila facebooková stránka Zelených.

„Je čas hledat způsoby, jak podpořit všechny ty, kdo nekompetentnost odnášejí na vlastní kůži, v první řadě lékaře, sestry, lidi v nemocnicích a sociálních službách," doplňuje Berg. Vlastní návrh ovšem nepředložil žádný. Ani to mu nebránilo v dalších úvahách. „Je čas pomáhat - a třeba i těm, kdo podlehli masivním klamům a fatálně špatné komunikaci. Rodinám s dětmi, ohroženým seniorům, krachujícím živnostníkům, lidem, kteří přijdou o příjem."

Závěrem svého textu dodal, že tento podzim nebude jednoduchý. „Jednoduché nebude ani zbavit se Andreje Babiše," upozornil, za což si na stránce Zelených odnesl několik desítek zdvižených palců.

Doplňme, že během sněmovních voleb v roce 2017 měli Zelení 1,4 procenta. V letošních krajských volbách byli schopni postavit samostatnou kandidátku v pouhých čtyřech krajích. Ani v jednom případě neuspěli; v Jihočeském kraji získali 0,77 procenta, Pardubický kraj přinesl 0,7 procenta, Vysočina 0,87 procenta a konečně v Karlovarském kraji volilo samostatnou kandidátku této strany 0,96 procenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …