Postižení se nakonec Hegera dočkali, přišel až večer

25.04.2012 19:39

Ministr zdravotnictví Leoš Heger původně avizoval, že se s desítkami postižených a zástupci odborů nesetká, nakonec ale večer dorazil. Původně si totiž protestující v hale ministerstva stěžovali, že s nimi Heger nekomunikuje.

Postižení se nakonec Hegera dočkali, přišel až večer
Foto: Hans Štembera
Popisek: Leoš Heger

Leoš Heger byl do úterý v cizině. Proto přes svého tiskového mluvčího vzkázal desítkám postižených, kteří čekali celý den v hale ministerstva zdravotnictví, že osobně nedorazí. Názor ale nakonec změnil.

"Já o té akci vím, dohodli jsme termín na setkání v příštím týdnu s panem Krásou a dalšími lidmi," uvedl Heger pro ČT. Václav Krása, předseda Národní rady osob se zdravotním postižením, to však popřel: "Nevím, jak může pan ministr toto vůbec vyslovit, protože to není pravda. Žádný termín není, nedostali jsme ani žádnou nabídku na setkání. Je mi líto, ale na pana ministra si musíme počkat uvnitř budovy."

Radě postižených dále vadí, že Hegerovi předali po demonstraci 27. března dopis, na který dosud neodpověděl. "Na ministerstvo jsem od té doby psal e-mail, telefonoval jsem několikrát se sekretariátem. Pořád nám je jen říkáno, že o nás pan ministr ví a že nějaký termín dohodneme," vysvětlil Krása.

 

"Ví, že by nás měl přivítat jako pán domu... Je placen daňovými poplatníky a je povinen s nimi také komunikovat. Pokud to nedělá, musíme za ním přijít," prohlašoval před tím, než se Heger objevil.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Učitelka Bednářová osvobozena. Kráva, vzkazuje soudkyni Džamila Stehlíková

16:02 Učitelka Bednářová osvobozena. Kráva, vzkazuje soudkyni Džamila Stehlíková

Pražská učitelka Martina Bednářová vyvázne bez trestu. Čelila přitom obžalobě z popírání ruských vál…