Pražští radní rozhodnou o rozdělení odvodů z loterií

11.12.2012 7:14

Pražští radní dnes budou jednat o rozdělení odvodů z výherních hracích přístrojů a loterií za třetí čtvrtletí letošního roku. Městské části by měly na sport, kulturu, školství a zdravotně-sociální účely dostat asi 52 milionů korun. Za první pololetí dostaly radnice z hazardu zhruba 183 milionů korun.

Pražští radní rozhodnou o rozdělení odvodů z loterií
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hrací automaty

Diskutovat budou radní také o návrhu na odvolání ředitele Konzervatoře Jaroslava Ježka Milana Purnocha. Důvodem mají být opakovaná pochybení v hospodaření školy. Škola se údajně pod jeho vedením dopustila také chyb při přijímacím řízení.

Rada by mohla rovněž rozhodnout o vypsání výběrového řízení na ředitele Správy pražských hřbitovů. Minulý ředitel Bedřich Bedrlík letos rezignoval, v současnosti je pověřen řízením náměstek ředitele Martin Červený.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …