Předseda ČSSD Sobotka je prý zalezlý a na infarkt

12.07.2013 12:33

ParlamentnímListům.cz hned několik poslanců soc. dem. shodně potvrdilo, že šéf partaje svou úlohu nezvládá. Podle těchto slov Sobotka nekomunikuje a prakticky nikdo včetně poslanců neví, co se má nebo nemá dělat.

Předseda ČSSD Sobotka je prý zalezlý a na infarkt
Foto: Hans Štembera
Popisek: V hotelu Olšanka zasedal ÚV ČSSD. Šéf ČSSD Sobotka zatím neprozradil složení nové stínové vlády

"Pokud by to byl Paroubek, několikrát do týdne nechá svolat klub, nikdo se nehne na dovolenou a bude čekat, co se mu oznámí. Sobotka? Ten možná informuje svou moravskou klaku a tím to končí, neví prostě nikdo nic," řekl naší redakci jeden z politiků ČSSD, který si nepřál být jmenován. "Jsem ve straně snad dvacet let, ale toto si nepamatuju. Jak jsem nadával na Paroubka, tak ho nyní velebím," doplnil.

K jeho slovům se přidaly nejen další poslanecké hlasy, ale i někteří z regionálních politiků. Ani oni si nepřáli být jmenováni. "Nevím nic, nepřišlo žádné rozhodnutí, informace, z Liďáku se s námi nikdo nebaví, Bohouš asi čeká, že to všechno nějak dopadne a semele to maximálně Michala Haška, protože on většinou jen mlčí v koutě. Teď je prý ale na infarkt, co se tak říká," uvedl pro PL jeden z čelných představitelů soc. dem. v Praze.

Pravdou je, že k aktuálnímu dění se Sobotka skutečně nevyjadřuje. Jeho Facebook zeje prázdnotou a oficiální stránky ČSSD.cz obsahují komentáře k aktuálnímu dění pouze od Michala Haška a hejtmana Milana Chovance.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…