Předvolební VIDEO, u kterého vám dojdou slova. Matěj Hollan a Dominik Feri ve vaně

03.10.2016 19:39

TOP 09 vytáhla v předvolební kampani před krajskými volbami opravdu těžký kalibr. Na videu, které je dostupné na sociálních sítích, názorně předvedla, jak si poradí se špínou v politice. Jak taková očista může vypadat, názorně ukázala na zastupiteli z Teplic Dominiku Ferim. V nadsázce se Matěj Hollan z hnutí Žít Brno rozhodl vyprat Dominikovu poněkud tmavší kůži doběla.

Předvolební VIDEO, u kterého vám dojdou slova. Matěj Hollan a Dominik Feri ve vaně
Foto: Archiv DF
Popisek: Dominik Feri, radní města Teplice

Pokud chcete vidět mladého zastupitele Teplic Dominika Feriho (TOP 09)  svlečeného ve vaně, máte možnost. Čtveřice mužů v čele s lídrem TOP 09 v Jihomoravském kraji Janem Vitulou totiž dala dohromady klip, který se opravdu hned tak nevidí. Kromě již zmíněných mužů ke slovu před kamerou přijdou ještě náměstek brněnského primátora Matěj Hollan z hnutí Žít Brno, které sice ve městě spolupracuje s hnutím ANO, ale na krajské úrovni se rozhodlo vyrazit do voleb po boku s TOP 09, a nakonec Michal Doležal, který také figuruje na společné kandidátce na jižní Moravě.

Všechno začíná relativně nevinně. Dominik Feri leží ve vaně, nahý, leč skrytý pod vrstvou pěny. Vedle vany stojí Matěj Hollan s kartáčem a je připraven se na Feriho okamžitě vrhnout a řádně ho očistit. Aby bylo zřejmé, že nejde o rasistický klip, oblékl si Hollan pro tuto příležitost červené tričko s bílým nápisem „Dáváme rasismu červenou kartu“. Jako správná „manažerka podlahových krytin“ má Hollan na rukou i nezbytné gumové rukavice, aby se do toho drhnutí mohl dát opravdu s vervou.

Náhle do koupelny vtrhne Jan Vitula a zahřmí: „Vadí vám špína v politice? Pojďme se té špíny zbavit!“ Po vzoru Hollana nasadí gumové rukavice, popadne kartáč a začne Ferimu drhnout obličej. Po chvíli dokonce mladého teplického zastupitele donutí úplně se potopit. Ten tak zmizí pod obrovskou vrstvou bílé pěny.

A přichází střih. Pěna se rozpouští, z vody vystupuje Michal Doležal bílý jako sníh. Přerod Feriho v Doležala doprovází slogan: „Vyprali jsme Feriho, vypereme i Haška!“ v narážce na hejtmana Jihomoravského kraje, který svou funkci zastává již osm let. Nakonec TOP 09 a Žít Brno žádají občany, aby přišli k volbám, protože bez jejich pomoci toho Haška nevyperou – rozumějte, nezbaví se ho.

Klip je zřetelným odkazem na někdejší slavné video z pořadu Česká soda, ve kterém se v podobné vaně za použití čistícího prostředku Árijec stal ze snědého dítěte modrooký blonďáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…