Přemoudřelý chlapeček Miloš, se kterým si nikdo nechtěl hrát. Tak se teď podle novináře mstí světu na jiném pískovišti

01.07.2019 12:34

O prezidentu Miloši Zemanovi se na svém blogu na serveru Aktuálně.cz vyjádřil novinář Jan Dvořák. A rozepsal se o jeho dětství, o němž se domnívá, jaké ho měl.

Přemoudřelý chlapeček Miloš, se kterým si nikdo nechtěl  hrát. Tak se teď podle novináře mstí světu na jiném pískovišti
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Vždycky jsem měl dojem, že Miloš Zeman byl tím dítětem, s nímž si ostatní prckové na pískovišti nechtěli hrát. Šlapali mu na bábovky a nic dobrého mu neučinili. Proč? Milošek byl zkrátka jiný. Přemoudřelý chlapeček, který si s nimi ale hrát chtěl, jenže to neuměl, nešlo mu to. Nedokázal s nimi komunikovat jako dítě, a tak to od nich nespravedlivě schytával,“ popisoval Dvořák své pocity z prezidenta. Jak dodal, třeba jeho dětství bylo úplně opačné, zalité sluncem a strávené mezi spoustou kamarády. „Ale proč by jinak ten Milošek zahořknul?“ ptá se Dvořák. 

Původní text ZDE

„Bohužel, už má Miloš k dispozici větší pískoviště. Někdy si tak říkám: Ještě že nemáme jaderné zbraně…Náš prezident má naštěstí k dispozici jen ty jadrné, ale i těmi dokáže světu skrze tuzemské voliče vracet tu nedobrotu, kterou jej v dětství na pískovištích doslova zasypávali,“ sdělil dále Dvořák s tím, že vracet světu jeho neduhy z pozice hradního pána mu připadá trochu podzní a neadekvátní.

„Zkrátka a dobře, za rozkopnutou bábovku zlobit z Hradu celou tuhle zemi – to si snad ani my nezasloužíme. I když... Každý stát, jak známo, má takovou vládu, jakou si zaslouží, a u prezidenta to asi platí taky. Každopádně bych pro příští časy chtěl vyzvat národ k tomu, aby své potomky vychovával k lásce k bližnímu, což by mělo být samozřejmostí, ale když už by se to někomu přece jen nepozdávalo, uvědomte si, že nikdy nevíte, kam to sousedův Pepíček třeba v politice dotáhne,“ uzavřel Dvořák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…