Prezident Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Plzeňského kraje

08.02.2016 6:20

Prezident Miloš Zeman dnes dopoledne zahájí svou třetí oficiální třídenní návštěvu Plzeňského kraje. Setká se s místními politiky, studenty, zaměstnanci podniků, s pedagogy, pracovníky zdravotnických organizací i s občany.

Prezident Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Plzeňského kraje
Foto: Partie FTV PRIMA
Popisek: Prezident Zeman v Partii televize Prima

Dnes se prezident podívá na Plzeňsko. Kromě návštěvy krajského úřadu a firmy Doosan Škoda Power v Plzni pojede do Dobřan, kde absolvuje i setkání s lidmi. V úterý prezident pojede do Klatov, navštíví keramičku Lasselsberger v Chlumčanech a město Blovice. Závěr návštěvy věnuje ve středu cestě do loňské Vesnice roku Plzeňského kraje Kornatic na Rokycansku a prohlídce Centra sociálních služeb v Mirošově. Svou návštěvu v kraji Zeman už tradičně ukončí tiskovou konferencí na zámku ve Zbirohu na Rokycansku.

Na oficiálních návštěvách byl prezident v kraji v květnu 2014 a březnu 2015. Mezi dary, které pro prezidenta a jeho ženu hejtmanství každoročně připravuje, bude i letos soudek pivního speciálu uvařeného k této příležitosti. Letos to bude polotmavý šestnáctistupňový prezidentský speciál ze tří druhů sladů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…