Prezident Zeman se ve Zlínském kraji setká s lidmi v pěti městech

27.08.2013 12:08

Prezident Miloš Zeman se při své návštěvě Zlínského kraje, která se uskuteční od 4. do 6. září, setká s občany v pěti městech. Kromě Zlína a tří bývalých okresních měst ho lidé budou moci potkat i ve Valašských Kloboukách na Zlínsku. Novinářům to dnes řekl zlínský hejtman Stanislav Mišák (ČSSD). Návštěva Zlínského kraje bude první oficiální cestou prezidenta Zemana do krajů.

Prezident Zeman se ve Zlínském kraji setká s lidmi v pěti městech
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

"Návštěva pana prezidenta je připravována a program cizelován. Zatím byla z jeho kanceláře uvolněna informace o tom, kde se setká s občany našeho kraje," řekl Mišák. "Je pravděpodobná, hraničící s jistotou. Dáváme ji k dispozici dopředu, aby se to lidé co nejdříve dozvěděli a mohli se s prezidentem tam či onde, kde jim to bude vyhovovat, potkat," uvedl.

Zeman by se měl s lidmi setkat ve středu 4. září v 17:00 na zlínském náměstí Míru, o den později ve 12:00 na Masarykově náměstí ve Valašských Kloboukách, v 16:30 na prostranství před městským úřadem ve Vsetíně a v 19:00 na Velkém náměstí v Kroměříži. V pátek, který bude posledním dnem jeho návštěvy, se prezident od 12:00 na Masarykově náměstí potká s občany Uherského Hradiště.

Podle Mišáka se Zeman setká také s krajskými zastupitely, starosty obcí s rozšířenou působností, zástupci tripartity či s podnikateli, prohlédne si i některé firmy a instituce.

Zeman ve Zlínském kraji zahájí sérii oficiálních návštěv krajů. Před nimi navštívil například Brno, kde jednal o nových ústavních soudcích a s vedením města. V červenci se zúčastnil zahájení stavby budovy pro mobilní hospic v Červeném Kostelci na Náchodsku. Nyní ho čekají cesty po republice, v každém z krajů stráví tři dny. Jako poslední navštíví v prosinci Vysočinu.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…