Psycholog: Až se alkoholik Zeman pozvrací na kameru...

10.09.2013 9:36

Psycholog Petr Moos v úvodu svého komentáře pro Lidové noviny píše, že vždy vnitřně respektoval výsledky voleb a vítězné státní představitele dokázal uznávat. Za dvacet čtyři let se prý objevily pouze dvě výjimky. Premiér ČSSD Stanislav Gross a nynější prezident Miloš Zeman.

Psycholog: Až se alkoholik Zeman pozvrací na kameru...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Zeman ve Valašských Kloboukách

„Můj prezident se během let ve vrcholné politice a následně během let 'v ústraní' na Vysočině postupně propil, prokouřil a protlačenkoval do stavu nemocného pacienta alkoholika se všemi souvisejícími neduhy a všemi souvisejícími neduhy člověka, který se rozhodl vést sebevražedný životní styl,“ napsal psycholog Moos do Lidových novin o Zemanovi, který prý navíc děsí svou zemi i svět tím, že svůj rozklad nechává sledovat televizními kamerami.

Prezident prý na všech frontách posouvá společenské normy a všeobecný „dobrý vkus“, dokonce včetně norem zdravotnických - to když jeho „dosazený ministr“ Holcát vážně prohlašuje šest sklenic vína a tři panáky denně za běžnou normu.

Miloš Zeman se prezentuje jako prezident dolních deseti milionů. Je prý velmi smutné, že i tak inteligentní člověk si tuto drtivou většinu národa představuje jako bůčkový národ. „Až se jednou na tiskové konferenci na kameru pozvrací, tehdy se možná zvedne i těch deset milionů žaludků,“ poznamenal Moos v LN.

Ohlasem veřejného působení hlavy státu je prý posměch z pivnic, kde si štamgasti uhánějí „virózy“ a zapomínají na venkovní realitu. A v tomto veselém hlaholu prý úplně zaniká, že prezident ve svých rukou koncentruje stále větší moc. „Říkám si, abychom se pro prezidentovu nemoc nezapomněli hlavně zabývat jeho mocí,“ varuje psycholog. Zeman to totiž má prý pořád v hlavě srovnané a tajemná zkratka zemanovců SPOZ prý rozhodně nemusí znamenat pouze „Strana přátel ovaru Zemana“.   


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…