Publicista se hrubě otřel o moderátora Prezidentského Pressklubu

05.01.2015 22:40

Publicista Zdeněk Šarapatka na serveru Česká pozice zhodnotil první Prezidentský Pressklub Frekvence 1, kam Miloš Zeman přešel po pronesení vulgárních slov na vlnách Českého rozhlasu. Prezident si prý zvolil rádio, které už nějaký čas přímo trhá rekordy ve vstřícnosti k některým politikům. Teď jde tedy s dobou a Zeman se má na co těšit.

Publicista se hrubě otřel o moderátora Prezidentského Pressklubu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hovory z Lán nahradil Prezidentský Pressklub.

Moderátor Luboš Xaver Veselý si od Šarapatky nevysloužil právě nejlichotivější hodnocení. Dřív se prý u něj střídali především politici z Věcí veřejných, jako byl čestný předseda strany Radek John, zve i politiky z ČSSD. Oblíbeným hostem je např. jihomoravský hejtman Michal Hašek a otevřené dveře míval i Milan Urban (oba ČSSD) nebo někdejší šéf ČEZ Martin Roman.

Zemanův moderátor snů

„Chvíle slávy si svého času v pořadu zařídil i kontroverzní boss Prahy 5 Milan Jančík. Čirou náhodou bývalý obchodní partner Veselého privátní soutěže o nejsympatičtějšího hocha roku. Fakt, že moderátor záhy v trysku odmaturoval na privátní akademii zřizované `ausgerechnecht` Jančíkovým právníkem, bude nejspíš také jen shoda okolností," píše autor.

Někteří lidé ale neměli právě na růžích ustláno. Své o tom ví například pražská vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová, která byla také pozvána do Pressklubu. Po skončení pořadu dál mluvila s panem Veselým, aniž by tušila, že se její slova dříve či později dostanou ven, myslí si Zdeněk Šarapatka. Takto se podle něho zrodil spor s někdejším šéfem protikorupční policie Tomášem Martincem.

V rádiu však podle Šarapatky vědí, co to znamená jít s dobou, a nově vysílané Hovory s prezidentem ukázaly, že se má Zeman na co těšit. Na komerčním rádiu zřejmě nebude vadit, pokud snad pronese nějaké to vulgární slovo.

„Miloš Zeman našel konečně novináře svých snů – o novinářských kurvičkách už od něho neuslyšíme. Hradní sprosťárny Frekvenci 1 totiž nevadí," tvrdí Šarapatka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…