Rozčílená Klasnová se kvůli článku pustila do Babišovy MF Dnes

10.08.2013 13:59

Předsedkyně poslaneckého klubu Věcí veřejných Kateřina Klasnová se na Facebooku ohradila proti vysvětlením, proč je údajně přesunuto hlasování o rozpuštění Poslanecké sněmovny. Nemůžou za to prý VV, ale sama TOP 09.

Rozčílená Klasnová se kvůli článku pustila do Babišovy MF Dnes
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

„Babišova MF Dnes v dnešním vydání píše, že hlasování o rozpuštění sněmovny se přesouvá z pátku 16. 8. na úterý 20. 8. kvůli VV. Protože se prý někteří poslanci našeho klubu začínají cukat… I když jsem se zařekla, že se kvůli ‚apolitickým a objektivním‘ článkům v médiích nebudu rozčilovat, v tomto případě mi nedá, abych nereagovala,“ píše Kateřina Klasnová.

„Článek se opírá o výrok šéfa klubu TOP 09 Gazdíka, který ho včera navíc celý den lživě opakoval v médiích. Přiznávám se, že jako šéfka klubu VV komunikuji korektně se všemi předsedy poslaneckých klubů s výjimkou této parodie na mužství v područí Miroslava Kalouska,“ dodává.

O přesunutí hlasování se prý dozvěděla až v pátek z médií. „Stalo se tak právě na žádost TOP 09, a to proto, že mají naopak problém s vlastními poslanci - totiž ČSSD, Topka a komunisti mají i bez jediného poslance VV potřebnou ústavní většinu k rozpuštění naší ‚ctihodné‘ komory,“ vysvětluje poslankyně.

„Za VV platí to, že naši poslanci budou hlasovat tak, jak jsme již jednou na rozdíl od Topky hlasovali - budeme hlasovat pro rozpuštění Poslanecké sněmovny. To jsem potvrdila svým podpisem pod svolání mimořádné schůze za celý klub,“ uzavírá Klasnová na svém profilu na Facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…