Ruská kolaborantka Lorencová. Šafrův server se na poslankyni vyřádil

13.09.2017 20:04

Novinářka a poslankyně za hnutí ANO Jana Lorencová vzbudila značný rozruch. Národu totiž sdělila, že z ni bude první kolaborant, pokud dojde na válku s Ruskem.

Ruská kolaborantka Lorencová. Šafrův server se na poslankyni vyřádil
Foto: Archiv JL
Popisek: Jana Lorencová

Novinářka Jana Lorencová se do povědomí veřejnosti zapisuje např. tím, že opakovaně poukazuje na roli současného premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) v kauze firmy OKD. Dáma sedící v poslaneckých lavicích se také opakovaně postavila na obranu šéfa hnutí ANO Andreje Babiše.

Teď ale dokázala zaujmout ještě něčím jiným. Na sociální síti Facebook napsala, že v případě války s Ruskem by z ní byla první kolaborantka. „Hrozí válka s Ruskem? Opravdu? Pak budu nejspíš první kolaborant!“ Svým příspěvkem vzbudila značný rozruch a rozvířila diskusi. V té se pokusila své stanovisko obhájit.

Když jí jeden ze čtenářů napsal, že je to poněkud smutný názor, pokud ho napíše česká poslankyně, dáma odpověděla. „Zůstalo mi něco jako slušnost, přesvědčení, že náš národ patří k těm slovanským a nemusí za každou cenu poklonkovat nikomu! Zatím ustupujeme a ponižujeme se, zbytečně!“ sdělila. 

Pak už se do debaty příliš nezapojovala. Jen odmítla myšlenu, že by se tak dopouštěla zrady na své vlasti. Když se jí jeden z občanů zeptal, zda se o své názory podělila také s ministrem obrany za hnutí ANO Martinem Stropnickým, odpověděla smailíkem a doplnila, že její názory jsou všeobecně známé.

V diskusi často zazníval názor, že „zlým mužem“ ve světě není Rusko, ale Spojené státy.

Fotka uživatele Věra A. Tydlitátová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…