Šéf SPO Veleba chce spolupracovat s Radou seniorů ČR

19.04.2014 18:59

Navázat spolupráci s občanským sdružením Rada seniorů ČR chce nový předseda Strany práv občanů (SPO) Jan Veleba. Informoval o tom na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz.

Šéf SPO Veleba chce spolupracovat s Radou seniorů ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPO Jan Veleba

 Zatím Veleba spolu s kolegy z vedení jihočeské krajské organizace SPO jednal v Českých Budějovicích se zástupci zdejší krajské Rady seniorů ČR. Rada zastřešuje v rámci Jihočeského kraje více než dvě desítky, a to nikoliv pouze seniorských, organizací s celkovým počtem zhruba osm tisíc členů.

Na setkání se mluvilo o možné spolupráci. „Například Rada seniorů ČR nám může zprostředkovat další velmi cennou zpětnou vazbu na náš program přímo z terénu. A naopak my jim budeme umět naslouchat. Jsem přesvědčen už po tomto prvním setkání, že máme množství společných témat," poznamenal Veleba.

Při debatě v Českých Budějovicích zazněla dvě konkrétní témata, valorizace důchodů či daňové zatížení pracujících důchodců.

Veleba doufá, že se SPO podaří navázat spolupráci a dialog s Radou seniorů v rámci celé ČR.

Celý text článku na profilu Jana Veleby najdete zde: http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Jan-Veleba-13068/clanek/Verim-ze-se-nam-podari-navazat-spolupraci-s-radou-senioru-v-ramci-cele-CR-31940 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…