Sekretářky se vysmály Úlehlovi: Ten pán se asi zbláznil

14.12.2012 8:22

Tomáš Úlehla (ODS) si postěžoval, že s poslaneckým platem nejen že nejde uživit rodinu, navíc ani neodpovídá poslaneckému pracovnímu nasazení. 39 tisíc čistého měsíčně podle něj berou v České republice asistentky ředitelů se středoškolským vzděláním.

Sekretářky se vysmály Úlehlovi: Ten pán se asi zbláznil
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec za ODS Tomáš Úlehla

Podle tohoto zlínského zákonodárce je problém s platem vyžít, proto hlasoval pro zrušení zdanění poslaneckých náhrad, čímž by si k platu polepšil až o osm tisíc korun. Návrh přesto nezískal ve sněmovně potřebnou podporu.

Svým výrokem si Úlehla proti sobě poštval zmiňované asistentky, které mu prostřednictvím serveru Blesk.cz vzkazují, co si o jeho tvrzení myslí.

To je snad vtip...

"Že mám plat 39 tisíc, tak tomu se můžu jen zasmát, protože tolik peněz určitě nemám. Je to alibismus poslanců, když tohle tvrdí, a přitom mají tak vysoké platy," napsala například Michaela Kubáňová, asistentka podnikatele.

Že by Úlehla mohl trpět nějakou psychickou poruchou, naznačuje další příspěvek. "Ten pán se asi zbláznil. Vůbec nežije v reálném světě a za takové řeči by zasloužil na holou," má jasno asistentka Petra Mikliczová.

Asistentka ředitele Tereza Pipková považuje výrok Tomáše Úlehly za špatný žert. "To má být vtip? Nemám ani polovinu téhle částky! Takový plat, o kterém mluví pan poslanec Úlehla, neberou ani moje spolužačky z vysoké školy," řekla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…