Šikana, útočili na mě hackeři. Poslankyně Nytrová prozradila, čemu čelila, když sáhla na homosexuály

19.01.2017 17:32

Poslankyně Pavlína Nytrová trvá na tom, že z ČSSD vystoupila v polovině loňského prosince kvůli tomu, že ve straně v posledních letech bují podivné způsoby a praktiky. Nytrová to uvedla v chatu se čtenáři serveru Týden.cz.

Šikana, útočili na mě hackeři. Poslankyně Nytrová prozradila, čemu čelila, když sáhla na homosexuály
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavlína Nytrová.

Nytrová chce po svém odchodu ze strany nejprve dokončit svůj poslanecký mandát a pak se věnovat podnikání. Ve stranu stále věří, ale v lidi v ní ne. K odchodu ji vedly podivné způsoby a nekalé praktiky, které podle ní v posledních letech bují v sociální demokracii. Konkrétně na okresní úrovni jmenovala obviněného a obžalovaného primátora Michala Pobuckého a náměstka Karla Deutschera. Na kraji vidí jako problematického bývalého hejtmana Miroslava Nováka, který figuruje v závažné korupční kauze „Dědic“. „Pokud jde o poradenské smlouvy, tedy celostátní úroveň, mohu uvést jména Jiří Vzientek a Jakub Kawulok,“ napsala Nytrová.

Celý text je ZDE.

Sama podle vlastních slov neustále prosazuje to, aby nedůvěryhodní lidé v politice nepůsobili. „V mé poslanecké kanceláři vznikla platforma Politika bez korupce, ve které mimo jiné prosazujeme, že ten, kdo má kauzu, má si dát pauzu. Stále věřím, že v naší zemi je více morálních než nemorálních lidí, jen nechtějí jít do politiky,“ uvedla.

V chatu přišla řeč i k jejímu kontroverznímu vystoupení na téma homosexuality a adopce dětí. „Čelila jsem velké mediální šikaně, útoku hackerů na můj web a několika výhrůžným anonymním dopisům. Pro mě je ovšem mnohem důležitější, že jsem dostala stovky, troufnu si říci, tisíc reakcí od svých voličů či obecně občanů naší republiky. Dostala jsem dokonce děkovný dopis od kardinála Duky,“ svěřila se.

Stále je přesvědčena, že kdyby měli všichni tolik podkladů o homosexualitě, kolik má ona, tak by ani nevznikla novela zákona o registrovaném partnerství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…