Špinavý cákanec do tváře ČSSD. To jsou prý Rathova slova o penězích na volby

06.06.2012 8:05

Že přijde při úterním projevu narážka na sociální demokracii z úst Davida Ratha, se údajně dalo očekávat. Alespoň podle znalce poměrů v ČSSD, komentátora Práva Alexandra Mitrofanova. Podle něj to byla součást Rathovy obhajoby.

Špinavý cákanec do tváře ČSSD. To jsou prý Rathova slova o penězích na volby
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Vazebně stíhaný poslanec David Rath vystoupil ve sněmovně

„Je to špinavý cákanec na tváře sociální demokracie,“ komentoval Mitrofanov projev Ratha v České televizi. Je to prý "klasická rathovina".

„Dalo se čekat, že s něčím Rath přijde. Žádný důkaz v tom zatím není,“ dodal komentátor. Nařknutí financování ČSSD či přirovnávání se k Tymošenkové je pouze součást jeho obhajoby. Ta je ale podle Mitrofanova polopravdivá, demagogická a přitažená za vlasy. Kromě příznivců Ratha to museli snad všichni prohlédnout.

„Zdá se mi, že sociální demokracie je teď v největším presu. Má totiž i jiné problémy,“ dodal znalec s tím, že pokud všechno usne, může to stranu jednou zničit.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…