Společnost IZIP popírá, že by ji vyšetřoval Interpol

29.08.2012 22:01

Podle informací LN se do vyšetřování zdravotních knížek IZIP zapojil i britský Interpol. Společnost to ale odmítá, jde o „hrubé zkreslení skutečnosti“. A vysvětluje, jak je to prý ve skutečnosti – jde jen o prověřování.

Společnost IZIP popírá, že by ji vyšetřoval Interpol
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbraň, ilustrační foto

"Společnost IZIP kategoricky popírá článek LN ze dne 25. 8. 2012, podle něhož hospodaření společnosti IZIP vyšetřuje Interpol. Jde o hrubé zkreslení skutečnosti," vzkazuje společnost IZIP.

"Ve skutečnosti se Policie ČR pouze obrátila na Interpol se žádostí o spolupráci při prověřování několika trestních oznámení, které byly vloni podány v souvislosti s hospodařením VZP a IZIP. Podle policejní mluvčí Jany Rösslerové je věc ve stadiu prověřování, nikoliv vyšetřování,“ uvádí prý věci na pravou míru.

Podle slov mluvčí IZIPu Martiny Klapalové "společnost IZIP zvažuje v souvislosti s článkem právní kroky. Bombastický titulek budí dojem, jako by byl spáchán nějaký trestný čin. Ve skutečnosti samo podání trestního oznámení nic nevypovídá o skutkové podstatě činu, ba dokonce ani o tom, jestli byl či nebyl spáchán."

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…