Stovky gratulantů, umělci a hodnotné dary. Tak prý slavil Andrej Babiš

20.10.2014 7:52

Šéf hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš o víkendu opožděně oslavil životní jubileum. Bulvární deník Blesk byl u toho a přináší fotografie, z kterých je patrné, že to Andrej Babiš umí rozjet ve velkém. Nešetřil úsměvy, zanotoval si s kapelou Kryštof a s manželkou Monikou byli na parketě jako ryby ve vodě. Prostě to vše klaplo, jak mělo.

Stovky gratulantů, umělci a hodnotné dary. Tak prý slavil Andrej Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Andrej Babiš si na svůj krk pověsil šestý křížek již v září. Zřejmě i kvůli senátním a komunálním volbám ho ale oslavil až o tomto víkendu. V sobotu se na pražském Chodově sešlo na tři sta padesát gratulantů z řad rodiny, kamarádů, známých či politiků z hnutí ANO, a když před sedmou dorazil i sám oslavenec s manželkou, party mohla začít.

Šéf hnutí ANO podle zjištění Blesku původně chtěl jen to, aby se u něj lidé bavili, popřípadě přispěli drobnou částkou na charitu. Někteří hosté jeho přání vyslyšeli, což oslavence s manželkou údajně potěšilo. Většina gratulantů ovšem na oslavu dorazila s věcnými dary.

„Dostal jsem různé krásné dárky, knížky, vzpomínky na Rašína, Kramáře, Baťu. Pak také padesát milionů let starý zub žraloka, vtipné obrazy o mně, dort od vnuček a další,“ odpovídal Babiš na dotaz Blesku, který z dárků mu udělal největší radost. Seznam darů čítal také například pozemek na Měsíci i s cestovním pasem či sošku Oscara se štítkem Muž roku.

Manželka Monika, která měla přípravu oslavy na starosti, svému choti promítla video s fotkami a vzpomínkami a objednala mu ohňostroj a tanečnici pole dance. „Dostal ode mě také zimní kabát, ale hlavně jsem v dražbě vydražila trénink s Bárou Špotákovou, přičemž peníze šly na Nadaci Naše dítě,“ popisovala Babišová Blesku.

Muziku obstarávaly Babišovy oblíbené kapely No Name a Kryštof, podávaly se lahůdky vybraných chutí a pilo se údajně až do časných ranních hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…