Tachecí nutila Drábka do hodnocení vlády. Nechtělo se mu

27.03.2012 18:07

Barbora Tachecí se snažila Jaromíra Drábka donutit do hodnocení vlády a ostatních ministrů mimo TOP 09. Nenechal se ale, pouze pochválil své spolustraníky a řekl, že ani on by nechtěl, aby mu někdo mluvil do resortu.

Tachecí nutila Drábka do hodnocení vlády. Nechtělo se mu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaromír Drábek

„Nebudu hodnotit, jestli ministr vnitra Kubice postupuje správně při reorganizaci policii,“ prohlásil Jaromír Drábek ve Faktech na Prima Family. Ani ostatní ministři nehodnotí, jak si počíná on – proto nechce hodnotit své kolegy. Navíc si myslí, že ani nezná všechny souvislosti. Podobně se ho moderátorka Barbora Tachecí ptala na postup VV v kauze Víta Bárty, ani zde nechtěl odpovědět.

Prosazovat předvolební sliby je důležitější, než že je na TOP 09 „házena špína“. Takto Drábek zdůvodnil, proč jeho strana setrvává v koalici. „Každý týden se zamýšlíme nad tím, jestli máme setrvat v této koalici,“ dodal.

„Kdybych mohl jít demonstrovat za lepší politickou kulturu, šel bych,“ okomentoval demonstrace například pod vedením Holešovské výzvy. „Třeba i za lepší vládu.“ Jinak než činit konkrétní kroky ale v reálu nejde nic změnit.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…