Tohle vám Bohumil Vostal z Anglie neřekne. Ilegální muslimské bordely, unášené nezletilé dívky. A policie se bojí , píše David Rath

16.04.2019 17:03

David Rath stále lituje, že v českém parlamentu nemohl vystoupit britský krajně pravicový aktivista Tommy Robinson. Rozhodl se proto sám nastínit, o čem mohl Robinson mluvit. Mohl mluvit o sexuálních otrokyních, které si údajně vydržují zdejší muslimové. To je podle Ratha něco, o čem vám ČT neřekne. Ta bude raději stále dokola omílat brexit.

Tohle vám Bohumil Vostal z Anglie neřekne. Ilegální muslimské bordely, unášené nezletilé dívky. A policie se bojí , píše David Rath
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

Někdejší hejtman David Rath, nepravomocně odsouzený za korupční jednání, se zlobí na Českou televizi a obecně na média hlavního proudu. Prý stále dokola omílají brexit, ale to podstatné zamlčují nebo přehlížejí. To podstatné podle Ratha je, co údajně činí muslimové ve Velké Británii. Právě o těchto věcech mohl v českém parlamentu promluvit britský krajně pravicový aktivista. Zabránila tomu však „připosranost ANO“, prohlásil Rath.

„Stovky, tisíce ‚bílých‘ a mnohdy nezletilých dívek byly unášeny, násilně zdrogovány a prodávány k sexu v ilegálních muslimských bordelech. Rodiny zmizelých dívek se obracely na policii a další státní orgány a ty orgány roky nedělaly vůbec nic. Těžko říci, zda motivem byla lenost nebo šlendrián nebo strach ze zásahu proti rostoucí a agresivní muslimské komunitě,“ nastínil Rath dění, k němuž údajně dochází v ostrovním království. Komentář se objevil na blogu serveru Aktuálně.cz.

„Podrobnosti jsme se mohli dozvědět od Tommyho Robinsona, který se této kauze roky v Británii věnuje a měl o ní hovořit na semináři v Poslanecké sněmovně. Mainstreamová média mu dala nálepku ultrapravicového aktivisty za to, že hájí právo nemuslimských Britů na jejich zemi a dokumentuje zvěrstva novodobých otrokářů. Bohužel pořadatelé – poslanci z hnutí ANO a KDU se z povyku médií a z nátlaku britského velvyslance ‚podělali‘ a konferenci zrušili. Sice ubohé, ale pro většinu našich současných politiků celkem příznačné,“ zlobil se Rath.

Muslimové se podle Ratha cítí být nadřazení vyznavačům jiných náboženství i ateistům. Podobně si Hitler a nacisté mysleli, že je jejich rasa nadřazena rasám ostatním. A nacismus byl nakonec poražen ve válce a postaven mimo zákon. Západ by měl podle Ratha vést o islámu podrobnou debatu, aby se ukázalo, jak moc je nebezpečný. Rath jen lituje toho, že k této debatě se nikdo nemá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…