Tomáš Ortel jde do politiky? Takto je to prý ve skutečnosti

09.04.2017 17:37

Server Týden.cz uvedl na pravou míru spekulace ohledně vstupu kontroverzního zpěváka Tomáše Ortela do politiky, konkrétně do hnutí Řád národa - Vlastenecká unie. „Jeho šéf Josef Zickler teď vysvětluje, že Ortel není členem strany, jen spolu budou vystupovat,“ píše server.

Tomáš Ortel jde do politiky? Takto je to prý ve skutečnosti
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Tomáš Ortel, frontman kapely Ortel.

Zpráva o Ortelově vstupu do politiky totiž rozpoltila tábor jeho příznivců. Ortel však podle všeho zůstává bez stranické příslušnosti, pouze bude před volbami agitovat na koncertech. Zickler dodal, že celá spolupráce je postavena na rovnocenném vztahu dvou suverénních subjektů, které jdou společnou cestou spolupráce ke stejnému cíli. Podle jeho slov dostal od Ortela nabídku, aby se stal stálým hostem jeho koncertů a aby společně říkali lidem pravdu. 

  • Původní text ZDE

Mezi příznivci se však reakce lišily. Někteří souhlasili s tím, že je třeba se sjednotit, někteří však vnímají příživnictví Vlastenecké unie. „Pokud má někdo dojem, že je to vše špatně, tak bych chtěl s veškerou úctou těmto osobám sdělit, že jak já, tak Tomáš Ortel máme svůj rozum a své právo na své svobodné rozhodnutí,“ zareagoval Zickler. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…