Topolánkův syn ve Varech: Pozval na víno dvě holky, píše bulvár

01.07.2012 21:44

Tomáš Topolánek zastupuje svého otce na festivalu v Karlových Varech. A ani on neunikne bulváru - deník Blesk napsal o tom, že kromě své dívky vzal na víno ještě jednu a útratu zaplatil.

Topolánkův syn ve Varech: Pozval na víno dvě holky, píše bulvár
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Topolánek junior si zájem krásných mlaýdých dívek podle bulváru velmi užívá. "Na zahrádku megaluxusního hotelu Pupp v Karlových Varech pozval pro jistotu hned dvě slečny - svou přítelkyni Simonu a dceru Daniela Volopicha Valentinu," konstatuje deník s tím, že si trojice objednala vodu a láhev dobrého ročníku bílého vína.

"Partička se celé odpoledne skvěle bavila. Každou chvíli je někdo přišel pozdravit. Třeba syn prezidenta festivalu Jiří Bartoška Janek, který v Becher's baru zajišťuje hudební produkci," napsal Blesk.

Tomáš Topolánek si festival užívá od začátku spolu se svou přítelkyní Simonou. Bulvární deník připomněl, že syn bývalého premiéra je gentleman, za dívky, které pozval na víno, zaplatil účet.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

14:40 Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

Jako každý rok se v Kolíně i letos bude konat festival dechovky Kmochův Kolín. Na své si nicméně při…