Trikolóra uvítá, pokud ČSSD odejde z vlády. Skončí tím devastace republiky Petříčkem a Maláčovou

16.08.2019 19:47

Předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus mladší se rozhodl objet Českou republiku jako prezident Miloš Zeman. Zároveň se také jeho hnutí vyjádřilo na Facebooku k vládní koalici.

Trikolóra uvítá, pokud ČSSD odejde z vlády. Skončí tím devastace republiky Petříčkem a Maláčovou
Foto: Repro ČT24
Popisek: Poslanec Václav Klaus mladší v Událostech komentářích

„Trikolóra vítá případný odchod ČSSD z vlády, protože působení ministra Petříčka, Maláčové a dalších považujeme za devastující pro republiku. Trikolóra nemá mandát voličů ani dostatečný počet poslanců, abychom se zaobírali rekonstrukcí vlády. Soustředíme se na to, abychom po příštích volbách vytvořili vládu lepší,“ informuje Václav Klaus ml. o výsledku včerejšího setkání předsednictva hnutí Trikolóra.

O plánech Klause mladšího, který chce projet republiku jako prezident Miloš Zeman, pak píše Aktuálně.cz. Zeman v roce 1996 projížděl Českem v autobuse Zemák a následně ve volbách dosáhl velkého úspěchu. Trikolóra chce jezdit s Václavem Klausem mladším „krutopřísně jetou dodávkou“. „Pojedeme napříč republikou jako pojízdná prodejna, od vesnice k vesnici,“ uvedl Klaus mladší, jenž se má vydat na cesty společně s poslankyní Zuzanou Majerovou Zahradníkovou. Chtějí navštívit i malé vesnice a potkat co nejvíce lidí.

Původní text ZDE

Hnutí se v současné době snaží oslovit příznivce, kteří by se stali jeho členy. Mimo jiné mezi registrované podporovatele se v posledních dnech zařadil exministr školství Josef Dobeš, k hnutí se hlásí i exposlanec za ODS Jaroslav Zvěřina či exředitel šumavského národního parku Jiří Mánek. Sympatie také Klausovi mladšímu vyjařuje senátor Ivo Valenta. Ten však nadále zůstává členem senátního klubu ODS, i když jen jako nestraník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …