Ty podrazáku, spustil Paroubek na Haška. Ten raději mlčí

05.09.2013 12:36

Jiří Paroubek, expremiér a bývalý šéf sociální demokracie, se na svém názorovém webu VašeVěc.cz ostře ohradil proti 1. místopředsedovi ČSSD Michalu Haškovi.

Ty podrazáku, spustil Paroubek na Haška. Ten raději mlčí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek s Bohuslavem Sobotkou

"V sobotu jsem si přečetl v Lidových novinách rozhovor s 1. místopředsedou ČSSD Michalem Haškem. První slovní hodnocení, které mě napadlo ihned po jeho dočtení, bylo: náfuka, nabob, blábola a podrazák," uvedl Paroubek.

"Ptal jsem se sám sebe, kde je ten příjemný a skromný chlapec z Moravy, kterému jsem pomohl v roce 2005 do vysokých pater politiky. Jeho současný postoj a chování jsem si nutně dal do souvislosti se současným napětím a rozpory na různých stupních stranické struktury ČSSD," dodal.

Paroubek se pozastavuje především nad pozicí Haška, který údajně vyvolává spory uvnitř sociální demokracie a sleduje tak především vlastní zájem. Zorganizovat dva měsíce před volbami do sněmovny de facto hlasování o důvěře vůči superlídrovi kandidátky Sobotkovi, to je podle Paroubka opravdu síla.

Z informací, které ParlamentníListy.cz mají k dispozici, má být během několik dnů odstartována mediální kampaň právě proti Michalu Haškovi. Cílem má být jeho dehonestace a oslabení uvnitř strany.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…