Umějí si poradit s arbitrážemi, sbírají za to ocenění v soutěži

13.11.2013 21:40

V letošním ročníku soutěže Právnická firma roku, kterou každoročně pořádá společnost EPRAVO.CZ, obdržela nejvíce ocenění advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges. Získala celkem tři z jednadvaceti ocenění – včetně hlavní ceny pro nejlepší mezinárodní právnickou firmu v České republice.

Umějí si poradit  s arbitrážemi, sbírají za to ocenění v soutěži
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

 

Na sestavení žebříčku Právnická firma roku 2013 se podílela jednak nezávislá skupina hodnotitelů z řad firem a institucí čítající tentokrát 250 respondentů, tak společnost EPRAVO.CZ jako nezávislý subjekt dlouhodobě monitorující činnost právníků u nás.

Letošního ročníku se zúčastnil největší počet advokátních kanceláří za celou historii soutěže. „Většina kanceláří dokázala obhájit svá loňská nebo předloňská vítězství. Těší nás rostoucí zájem o účast v tomto žebříčku a využívání výsledků soutěže v praxi," řekl předseda představenstva pořadatelské společnosti EPRAVO.CZ Miroslav Chochola.

Advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges už potřetí po sobě získala cenu Právnická firma roku 2013 pro mezinárodní kancelář a Právnická firma roku 2013 v klíčových kategoriích Fúze a akvizice a Řešení sporů a arbitráže.

„Skutečnost, že jsme zatím jako jediná advokátní kancelář získali toto prestižní ocenění potřetí po sobě, považujeme za mimořádný úspěch, který koresponduje s dlouhodobým hodnocením naší kanceláře ze strany renomovaných zahraničních agentur,“ říká Karel Muzikář, vedoucí partner kanceláře Weil, Gotshal & Manges.

Ocenění Právnická firma roku 2013 pro domácí kancelář si odnesla kancelář PRK Partners.

Právnická firma roku 2013:

  • Patnáct předních advokátních kanceláří si odneslo dvacet jedna ocenění, z nichž bylo patnáct odborných.
  • Hlavními kategoriemi byly Právnická firma roku pro mezinárodní kancelář (Weil, Gotshal & Manges) a Právnická firma roku pro domácí kancelář (PRK Partners).
  • Nejúspěšnější kanceláří co do počtu ocenění se stala advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges (Fúze a akvizice, Řešení sporů a arbitráží, Právnická firma roku 2013 pro mezinárodní kancelář).

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…