V Bohnicích asi mají internet! Na hrubého Pavla Novotného přišla hrubá záplata, málem rána pendrekem

07.02.2017 9:20

Legendě českých bulvárních médií Pavlu Novotnému nelze upřít, že umí zaujmout. Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček si přečetl rozhovor s ním, jenž vydaly ParlamentníListy.cz o víkendu, a silná slova neudržel na uzdě. „Toto vyjadřování je celkem typické pro duševní onemocnění, kterým pan Pavel Novotný zřejmě trpí. Člověk s takovou diagnózou trpí utkvělými představami, že ví, co si druhý myslí,“ reagoval někdejší policista.

V Bohnicích asi mají internet! Na hrubého Pavla Novotného přišla hrubá záplata, málem rána pendrekem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Bulvárník“ Pavel Novotný čtenáře po čase opět nadzvedl ze židlí. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz se totiž opětovně strefoval nejen do prezidenta Miloše Zemana, jehož už po dlouhou dobu nazývá „Jitrnicí“, ale i do hlavy státu USA Donalda Trumpa. Dokonce si Novotný neodpustil hned několik jedovatých poznámek na konto Čechů.

„Podívejte, takový syrský – zdůrazňuji ekonomický – migrant naší republice prospěje mnohem více, asi tak třikrát, než typický bílý debil-rasista,“ zmínil Novotný v jedné své odpovědi týkající se uprchlické krize.

„Tak vidíte, jste debilové a s těmi se já nemohu pouštět do hlubších polemik na téma Havel, queer komunita atd. Těm já se mohu jen smát...,“ uvedl Novotný v další poznámce na vrub Čechů.

Prezident Miloš Zeman podle něj je i není českým Donaldem Trumpem.

Anketa

Bude Miloš Zeman znovu kandidovat?

97%
3%
hlasovalo: 4485 lidí

„Zeman je a není český Donald. Víte, Zeman je na rozdíl od Trumpa mimořádně inteligentní. Jitrnice mu říkám proto, abych vydráždil lidoopy, co jej volí. Zeman přesně ví, co dělá. Mně na něm nejvíc vadí, že neříká věci, které si doopravdy myslí. Je to chytré, ale to mají dělat střelci typu Okamury, ne prezident. Kondenzovaný Čecháček by si to šel hodit, znát Zemanovy skutečné názory. Samozřejmě, že souhlasí s Merkelovou naprosto ve všem, ale říct to plebsu nelze...,“ poznamenal Novotný v jiné pasáži svých odpovědí.

„Můj celkový dojem z tohoto rozhovoru je ten, že se Pavel Novotný snaží provokovat a výborně se baví tím, jak se lidé nechávají vytočit,“ reagoval na tento rozhovor mezi prvními politický analytik a vysokoškolský pedagog Václav Janoušek (SPO). Teď přidal svůj názor i komunistický poslanec Zdeněk Ondráček.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

To poskytuje rozhovory z Bohnic?

„Víte, já jsem v podstatě rád, že člověk typu Pavla Novotného, kterého bulvár nazývá ‚protekční spratek‘, dostává takový prostor v médiích a může se vyjadřovat v podstatě ke všemu. Každý čtenář si díky tomu může udělat vlastní úsudek na lidi, kteří sami sebe nazývají elita národa. Jen si někdy kladu otázku, zda zrovna pan Novotný poskytuje rozhovory v době vycházek nebo zda mají v pavilonech psychiatrické léčebny v Bohnicích internetové připojení,“ reagoval Ondráček na dotaz, jaký dojem z rozhovoru s Novotným má.

Co se týče Novotného „hodnocení“ Miloše Zemana, pak i v tomto směru Ondráček nic nezastírá.

„Toto vyjadřování je celkem typické pro duševní onemocnění, kterým pan Pavel Novotný zřejmě trpí. Člověk s takovou diagnózou trpí utkvělými představami, že ví, co si druhý myslí. Protekční spratek Novotný dokazuje, že se kdysi naučil číst a proto ví, že pan Miloš Zeman je našim prezidentem a stal se jím na základě přímé volby občanů. Nedokáže to však pochopit a jako obranu používá verbální útok na každého v okolí. Mám obavu, že pokud bude mít jeho onemocnění takovou progresi či vývoj, že pak již nebude moci – z důvodů prohlášení za nesvéprávného – mít možnost volební účasti při příští volbě prezidenta republiky, pak to bude pro většinu kandidátů zdrcující,“ poznamenal k tomu ironicky Ondráček.

Názory Novotného směrem k Čechům, kteří mají averzi vůči přijímání migrantů, ale už vůbec nechápe.

„Pan Novotný může komentovat co chce, on je už dnes v podstatě beztrestný. Je jen na médiích, zda pro svoji sledovanost musí tyto žvásty publikovat. Je to trochu o novinářské etice a kodexech jednotlivých vydavatelství, ale to zabíhám daleko...,“ sdělil ostře komunista.

Pouze u jedné z mnoha věcí má prý podle něj Novotný trošku pravdu. Bulvární novinář se totiž v rozhovoru výrazně opřel i do amerického prezidenta Donalda Trumpa, jenž zakázal vstup do USA občanům sedmi muslimských zemí. „Donaldovo opatření vnímám úplně stejně, jako podobná opatření dalších populistů, tedy je to čistě zištná akce, která má donutit plebs uvěřit, že prezident ‚jedná v národním zájmu‘ a podobné píčoviny,“ zmiňoval k tomu mimo jiné Novotný.

„Při této jeho odpovědi je vidět, že i pan Novotný může mít lepší chvilku a je schopen vypotit větu, která má začátek i konec a dokonce na sebe myšlenky navazují,“ vysekl k tomu Ondráček s poznámkou, že ale jinou věcí je už způsob Novotného vyjadřování.

„Dekret, který americký prezident Donald Trump vydal, je i pro mnohé v USA velmi kontroverzní. Osobně nejsem zastánce podobných plošných zákazů podle státní příslušnosti, rasy nebo náboženského či politického vyznání. To vždy vede ke kolektivní vině a individuálním křivdám. Bezpečnostní situace a mezinárodní terorismus se však každým měsícem zhoršují a tak se může celkem brzy stát, že to, co nyní vzbuzuje takové emoce, bude po čase vnímáno jako uvážlivé předběžné opatření. Je také zajímavé, že zrovna toto potřebují média a další komentovat, ale že podobné zákazy platí i v jiných zemích, to nikdo neřeší. Pro mě je to ryze vnitřní záležitost USA, kterou nemíním nijak rozsáhle komentovat,“ předložil nakonec Ondráček svůj pohled na problém.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…