V ODS jsou poctiví lidé, zdůrazňuje Kuba

24.09.2013 12:14

Úřadující předseda (ODS) Martin Kuba odpovídal na dotazy voličů. Kauzu expremiéra Nečase odůvodnil tím, že jedinci zkrátka občas selžou. Za ODS jako celkem však stojí, protože v ní působí slušní lidé. Kubova slova přinesl server Novinky.cz.

V ODS jsou poctiví lidé, zdůrazňuje Kuba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Kuba

„Jsme si vědomi toho, že ODS určitě v minulosti neudělala vše správně a že se nám nevyhnuly ani konkrétní aféry jednotlivých lidí, ale přesto jsem přesvědčen, že je to strana s třiadvacetiletou tradicí, jež má více než 21 tisíc členů, kteří jsou poctiví a slušní lidé,“ prohlásil Kuba.

Faktem podle jeho názoru je, že v každém uskupení se najdou jedinci, kteří mohou selhat. To byl podle Kubova názoru příklad expremiéra Nečase. Těmto selháním se však prakticky nelze vyhnout.

A co bude s ODS po volbách? Kuba jednoznačně vyloučil jakoukoli koalici s komunisty. Jako rizikové pak vnímá i hnutí ANO, které v sobě spojuje lidi levicového i pravicového smýšlení a pokud se strana dostane do sněmovny, miliardář Babiš bude mít podle Kubova názoru dost práce s tím, aby uskupení udržel jednotné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …