VIDEO Hitler nadává Zemanovi a Rusnokovi. Variace na slavné video "ukazuje" zákulisí pravice

11.07.2013 18:05

Na síti se před několika dny objevilo další video, které se vztahuje k nové vládě prezidentem Milošem Zemanem jmenovaného premiéra Jiřího Rusnoka. Vedle videoklipu lidového písničkáře Václava Špačka, který oslavuje konec Nečasovy vlády, jde tentokrát o parodii na notoricky známou scénu z filmu Pád Třetí říše o Adolfu Hitlerovi.

VIDEO Hitler nadává Zemanovi a Rusnokovi. Variace na slavné video "ukazuje" zákulisí pravice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman jmenoval vládu Jiřího Rusnoka

Už to tu nejednou bylo. Lidová tvořivost scény z tohoto slavného filmu přepracovala už nesčetněkrát. Hned několik kousků se objevilo v souvislosti s prezidentskou kampaní, ale také třeba v návaznosti na kauzu rychlostudentů z plzeňských práv.

Autor z lidu nedávno umístil na internet novou verzi otitulkované scény z filmu Pád třetí říše. V ní si dělá legraci z jmenování vlády Jiřího Rusnoka, pádu Petra Nečase i prezidentských voleb. Hovoří zde skrze české titulky diktátor Adolf Hitler se svými muži o tom, že prezident Zeman jmenuje premiérem ekonoma Rusnoka. Na toto oznámení reaguje Hitler slovy: "Jakej do pr*ele Rusnok?" načež se začne rozčilovat, že nikdo nedokázal Zemana v jeho počinu zastavit.

Celé video ZDE

A peprná slova nechybí ani v pokračování. "Potřebuju, aby Američani dostavěli Temelín. Z čeho vás ku*va budu platit, když to dostanou Rusové? Měli jsme jasnou dohodu!" hřímá dále neblaze proslulá postava německých dějin.

Štulec Kalouskovi

Muži, jež nacistického politika obklopují, se snaží bránit slovy, že na prezidenta Zemana použili všechny možné prostředky, včetně lahve kvalitního alkoholu. "To, že jste ho vožrali, bylo k ničemu, diletanti," oponuje ale Hitler ve videu. "To, že vy chodíte do práce vožralí, hlavně ty Kalousku, a na Radiožurnálu pak blábolíš nesmysly, neznamená, že Zeman bude měsíc nepoužitelnej," řeční dále postava Hitlera. Autor se tak strefuje i do škobrtnutí exministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09), který dal rozhlasu rozhovor pod vlivem alkoholu, za což se následně omluvil.

Polévka z tuřínu a hrnek vody

"Žádnej Nečas, tomu zařídím jinej flek, na tu jeho ku*vu se za chvíli zapomene. Nebudu se s váma s*át, jste stejně úplně k ničemu," přitvrzuje autor českých titulků. "Připravte se na další akci policie. Se*u na vás, žádný vaše hájení už nepřipadá v úvahu, pos*ali jste to. Vaše baráky, káry, jachty, konta, žádnej drahej chlast. V lochu dostanete polívku z tuřínu a hrnek vody," naráží také na policejní akci na Úřadu vlády v souvislosti s kauzou Nečasovy pravé ruky Jany Nagyové.

"Tenhle národ si prostě podmaníme jinak. Zničíme zbytky jejich tradičních hodnot, vymejeme jim mozek a nasadíme na to vše, co máme. Přitom už jsme ty Čechy měli na lopatě. Škoda, že to po*ral Karel v kampani na prezidenta. Sudety mohly bejt naše. Paláce taky, kolik jsme nacpali peněz těm prodejnejm novinářům (...), všechno zbytečně. Zemana nám byl čert dlužnej," pokračuje poněkud sklesle otitulkovaná postava Hitlera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Podraz“ na ČT den před eurovolbami: Tři zástupci SPOLU v debatě. Babiš vidí rudě

4:40 „Podraz“ na ČT den před eurovolbami: Tři zástupci SPOLU v debatě. Babiš vidí rudě

„Podraz.“ Tak komentuje plán České televize na obsazení tzv. Superdebaty před červnovými evropskými …