VIDEO Jsou to všechno kurvy! V tomto duchu pohovořil kandidát na Hrad. Dotkl se i Havla

20.07.2016 7:14

Redaktor Reportér magazínu Tomáš Poláček pořídil podle všeho celkem neuvěřitelný rozhovor s jazzovým hudebníkem a prezidentským kandidátem Laco Déczim. Trumpetista, který ohlásil zájem stát se hlavou státu, jen během dvouminutové ukázky zveřejněné na Facebooku použije na deset sprostých slov, doporučí poslat všechny komunisty na uran a pustí se i do Václava Havla.

VIDEO Jsou to všechno kurvy! V tomto duchu pohovořil kandidát na Hrad. Dotkl se i Havla
Foto: Herbert Slavík
Popisek: Pražský hrad

Anketa

Kdybyste byli občany USA, kdo by měl váš hlas v prezidentských volbách?

hlasovalo: 10822 lidí

Nejprve se rozhovořil právě o Václavu Havlovi, o kterém prý neví, co si myslet. „Nemůžeme, kurva, nechat komunisty běhat volně, to je strašný,“ vysvětlil své rozpaky z prvního polistopadového prezidenta. „Takové to hraní na demokracii, to přece můžeme vztáhnout i na esesáky,“ dodal.

Redaktor proti takovému výkladu protestoval, ovšem dočkal se odmítnutí. „Počkej, ty tomu nerozumíš. Když někdo je komunista, tak je to komunista. To je vrah, to je ruskej agent, to je komunista,“ vysvětloval redaktorovi prezidentský kandidát.

A je prý úplně jedno, jestli se tváří mile nebo si hraje na něco jiného, než ve skutečnosti je. „I ten Dubček byl komunista, toho jsem taky nežral,“ dodal umělec. Na námitku, že ve straně mohli být i kariéristé, kteří chtěli mít pohodlnější život a dělat kariéru. „Ne, to jsou všechno kurvy. Komunisti zabili Horákovou,“ dodává.

Redaktor mu pak dal za příklad někdejšího premiéra a prezidentského kandidáta Jana Fischera. „Tomu byla nějaká Horáková úplně ukradená,“ poznamenal. „A kdo to je, ten Fischer?“ nemohl si vzpomenout prezidentský kandidát. Podobně si nevybavoval dalšího bývalého komunistu, europoslance Pavla Teličku.

„Byla hrubá chyba, že je nechali žít. Oni měli obnovit Jáchymov, Příbram a další uranové doly, dát tam ty dráty, co tam byly, a tam je dát kopat,“ vykreslil svou představu zúčtování. A to se prý mělo udělat se všemi členy komunistické strany. „Jednoho necháš venku, a on se ti rozmnoží. Oprcá nějakou svazačku a budou se množit jak krysy,“ vysvětlila potenciální hlava státu.

Námitku, že existují i slušní komunisté, rázně odmítl. „Když je někdo slušnej, tak nemůže být komunista. Jak, kurva, může jít do komunistické strany, která tu vraždila lidi?“ protestuje. A kariéristy by měl stihnout stejný trest. „Když je to kurva, tak musí taky do basy,“ objasnil.

Redaktor mu pak namítl, že sám je kurva, když hraje pro každého, kdo mu zaplatí. To však Déczi vehementně odmítl. „Muzikant je jako kat. Ten taky nemůže za to, že jde někoho popravit. Muzikant je míň než číšník. To je nejmíň, co na světě existuje,“ vysvětloval dále.

Čtenáři Reportér magazínu se tedy nejspíše mají nač těšit.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…