VIDEO Někteří politici Bakalu stále kryjí. Nabízíme ochutnávku z rozhovoru s finančníkem Krúpou, který o tom neváhá mluvit zcela otevřeně

24.01.2018 20:05

Hostem pořadu PL TV Horké téma bude tentokrát finančník Pavol Krúpa, který se v rámci svých firem angažuje v kauzách OKD a lithium. Krúpa se před našimi kamerami vyjádřil též ke druhému kolu prezidentských voleb.

VIDEO Někteří politici Bakalu stále kryjí. Nabízíme ochutnávku z rozhovoru s finančníkem Krúpou, který o tom neváhá mluvit zcela otevřeně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavol Krúpa v pořadu Horké téma

„Pro mnoho politiků je Zdeněk Bakala nepřítel, bohužel pro některé stále a  někteří ho stále kryjí. Ne všichni mají zájem, abychom spory a naši iniciativu dotáhli do konce,“ uvedl při rozhovoru majitel skupiny Arca Capital Pavol Krúpa.

Následně prozradil konkrétní jméno. Bohuslav Sobotka. „Dali jsme mu mnoho výzev, aby se k nám připojil a aby se měli dobře lidé v daném regionu, a ne někdo, kdo je tři tisíce kilometrů odsud,“ vysvětlil.

Tématem dvacetiminutového interview byla také před sněmovními volbami rozpoutaná kauza lithium. Pavol Krúpa do situace vnesl poměrně překvapivé informace. Řeč byla pochopitelně o prezidentských volbách. „Miloš Zeman má váhu i ve světovém měřítku,“ podpořil jednoznačně současnou hlavu státu.

Celý rozhovor s Pavolem Krúpou můžete sledovat na serveru ParlamentníListy.cz již ve čtvrtek. Nyní přinášíme upoutávku:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…