VIDEO O vaše hlasy budu se starat jako o svoje vlasy, pravila Dominika Myslivcová

04.10.2016 13:07

„Růžová“ Dominika Myslivcová, nezávislá kandidátka do krajských voleb v Moravskoslezském kraji v barvách Úsvitu, která na sebe nedávno upozornila protiislámským hitem „Změnu my tu nechcem“, se rozhodla oblažit své potencionální voliče dalším muzikantským počinem – vyzpívala jim svůj volební program.

VIDEO O vaše hlasy budu se starat jako o svoje vlasy, pravila Dominika Myslivcová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidátka do krajských voleb Dominika Myslivcová

„Jsem růžová Barbie a nebudu nic tajit. Chci zlepšit podmínky v Moravskoslezském kraji, ostatním pomoct svůj styl najít a k tomu využít toho, že mě mladí lidé znají,“ rapuje Myslivcová v klipu, který v pondělí zveřejnila na YouTube.

Tamtéž zdůrazňuje, že odmalička pomáhá starším a charitě. A protože chce pomoci druhým, usiluje o to, stát se političkou. Voliče chce přilákat kromě jiného tím, že jim zazpívá body svého volebního programu, v němž například slibuje boj proti migrantům.

„Chci mladým lidem pomoct získat práci, aby se měli fajn i moji spolužáci. Chci pomoct horníkům, že nám tolik dali, oni jsou naše zlato. Chci zvýhodnit podnikatele, kteří dají práci těm, co vyšli ze školy, ne být jejich nepřítelem. Nechci, aby migranti, co spáchali trestný čin, mohli v naší zemi žádat o azyl,“ vyzpívala Myslivcová priority svého volebního programu.

V refrénu potencionálním voličům děkuje za hlasy, které jí dají, a ujišťuje, že se o ně bude „starat jako o svoje vlasy“.  

„Jsem připravena obětovat vše, peníze mám, nemusím krást. Věřím, že to zvládneme a dobře to dopadne. Jdu bojovat, abychom se měli dobře,“ uzavřela Myslivcová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…